Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koriste gužvu

Parkiranje tik uz more u Tučepima samo za bogate - dnevno 100 kuna

parking
Čitatelj
12.08.2010.
u 16:40

Vlasnik zemlje nije se libio na ploču napisati “rich only“.

Turisti koji se odluče parkirati tik uz more u Tučepima na privatnom posjedu pretvorenom u "parkiralište”, mogli bi to skupo platiti. Unatoč upozorenju koje piše na ploči - samo za bogate - naša čitateljica Marija S. opekla se i parkiranje uz plažu platila visokih 100 kuna.

– Nema označenih mjesta, to je nečiji privatni posjed. Parkirali smo i platili 100 kuna za cijeli dan. Na sreću, bilo nas je više u društvu, pa smo podijelili trošak – ogorčena je Marija S.

Radnim danom parkiranje stoji 90 kuna dok je nedjeljom ta cijena povećana na 100 kuna.

Ključne riječi

Komentara 54

NI
Nikolicaa
15:47 19.08.2010.

Prije tjedan dana tamo sam se parkirao i nisam platio jedne lipe! Doduše bilo je pola noći hehe :-)

TH
thekarma33
23:44 11.09.2010.

dobro,sve u svemu.....jel i onaj sto fura ovaj bicikljel i za njega vrijedi ta \"stoja\"?!il??moras doci i sparkat bic da vidis koliko to kosta,hehe

MA
Mayhaelo
23:21 12.08.2010.

Ovo je poprilično zgodno za lopove.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije