Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
urnebesna fotografija

Pokazala sliku sebe kao djevojčice pa nasmijala sve: 'S osam sam izgledala kao 40-godišnja agentica za nekretnine!'

TikTok
16.05.2024.
u 14:30

I sama kaže kako ne zna otkud njezinim roditeljima ta odjeća, niti zašto su joj tako mladoj napravili trajnu

Vizažistica Elle našalila se kako je ona Benjamin Button u stvarnom životu jer je kao mlađa izgledala puno starije nego što izgleda sada. Naime, Benjamin Button glavni je lik priče u kojemu se dječak rodi kao starac, a zatim kroz život postaje sve mlađi, piše The Sun.

Podijelivši sliku osmogodišnje sebe, nasmijala je mnoge, al i sebe: "Izgleda da će ovo biti na mojoj posjetnici, a upravo ću ti prodati tvoju prvu kuću.Tko je htio malenoj djevojčici napraviti ovakvu trajnu?! Dakle, očito je da starim unatrag."

Foto: TikTok

"Znate, tada sam izgledala kao da imam 40 godina. Sada nemam 40, ali, mislim, u 30-ima sam. Ovdje sam izgledala kao mali agent za nekretnine i to mi je urnebesno!", dodala je. Odjeljak s komentarima gotovo se odmah napunio, a mnogi su Elleinu nevjerojatnu transformaciju smatrali smiješnom. Jedan je korisnik napisao u šali: "Bila si najbolji trgovački putnik u susjedstvu s 8 godina!" 

"Pa to je Diane iz računovodstva", komentirao je netko drugi. "Činjenica da ste s 8 godina bili broj 1 agent za nekretnine u svom uredu", našalio se netko drugi. "Tako mi je žao što se smijem", dodao je još netko. "Nisam bila spremna na ovo! Izgledala si kao da se zoveš Doris!" dodao je još jedan korisnik.

Drugi su Elleinu fotografiju usporedili s Lewisom Capaldijem, Mattom Lucasom i Andyjem Milonakisom. "Odakle tvojim roditeljima ta odjeća?" upitala je jedna korisnica, a Elle joj je odgovorila: "Stvarno ne znam, to mi je i dalje misterij!"

S 14 godina izgledala je kao srednjovječna žena? 'Sada imam 22 i izgledam mlađe nego prije!'


Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije