Glumački debi

Prvi trailer: Pogledajte kako Carla Bruni glumi u filmu W. Allena

marihuana-novi
Dragutin Šantoši
30.03.2011.
u 09:26

Bivša manekenka i kantautorica dobila je priliku glumiti u filmu Woodyja Allena uz Owena Wilsona i Marion Cottiard

Na internet je upravo puštena najava filma Woodyja Allena "Midnight in Paris" u kojem, osim Owena Wilsona, Marion Cotillard, Adriana Brodyja i Rachel McAdams, glumi i prva dama Francuske Carla Bruni.

Bivši se model i kantautorica, iako je u filmu imala samo malu epizodu, pojavljuje i u traileru ispred Muzeja Rodin te izgovara rečenicu: "Rose je bila supruga", što god to značilo.

Podsjetimo, njezin angažman nije prošao bez drame. People magazin je objavio kako su se "Carla i Woody jako dobro slagali na setu, puno razgovarali i glasno se smijali. Ali svemu tome unatoč, scena u kojoj Carla nosi baguette i ulazi u supermarket, snimala se čak 32 puta". Navodno se prva dama jako trudila ne gledati u kameru, što se poznatom redatelju nikako nije sviđalo.

Film će otvoriti festival u Cannesu u svibnju.


Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije