ljetni horoskop

Rakovima će ovo ljeto ostati u pamćenju po lijepim trenucima

Poljubac,  ljubav (1)
PIXSELL
27.06.2013.
u 18:00

Ulazak Jupitera u znak Raka označava jednogodišnje plodno razdoblje u kojem će vam se ostvariti ljubavne želje

Rak 22. 6. - 22. 7.

Ovo ljeto će vam ostati u pamćenju po mnogim lijepim trenucima. Ulazak Jupitera u vaš znak označava jednogodišnje plodno razdoblje u kojem će vam se ostvariti ljubavne želje. Mnogi će parovi uploviti u bračnu luku, dok će neke razveseliti vijest o trudnoći.

Slobodni Rakovi

Već vam lipanj priprema brojna ljubavna uzbuđenja koja će se jednakim intenzitetom nastaviti i u srpnju. Boravak Venere u Lavu upućuje da ćete u srpnju voditi bogati i ispunjeni život, a odlasci na kraća putovanja i izlete predstavljat će odličan način za upoznavanje zanimljivih ljudi. Uživat ćete i u bogatom noćnom životu. Puni samopouzdanja, prilazit ćete osobama koje vam se svide i započeti neobavezni razgovor.

Nova, fatalna ljubav obilježit će posljednji tjedan srpnja te prvu polovinu kolovoza, a osoba koja će vam ukrasti srce osvojit će vas vedrinom i smislom za humor. Odmah ćete znati da je to ono pravo jer će osjećajno prepoznavanje biti intuitivno. Imat ćete osjećaj kao da se poznajete od prije, no to je samo pokazatelj koliko ste slični jedno drugom. Iako će razdoblje od 17. kolovoza do 11. rujna biti nešto manje povoljno, to neće utjecati na vašu osjećajnu sreću. Možda ćete se oboje morati više prilagođavati i pronalaziti nove načine kako da što više budete skupa, no već od 12. rujna vaš se odnos zaokružuje u zdravu i čvrstu cjelinu.

Zauzeti Rakovi

Ovo ljeto za mnoge će parove biti sudbonosno. Ako ste u prošlosti imali ikakvih sumnji da li je partner osoba za vas, povoljno djelovanje Jupitera i ovoljetna događanja uvjerit će vas da su vaši strahovi bili neopravdani. Već u srpnju vaša će se komunikacija poboljšati pa ćete riješiti sve nesuglasice. Mnogi će parovi shvatiti da žele započeti zajednički život, a neki će početi raditi na proširenju obitelji.

Tijekom srpnja i kolovoza usredotočit ćete se na poboljšanje životnih uvjeta, pa će mnogi parovi tražiti stan ili kupiti zajednički automobil. Neće vam biti strano nikakvo uživanje, stoga ćete s partnerom obilaziti restorane, ići na koncerte i u kina, a najsretniji će biti parovi koji odu na zajednički godišnji odmor u lipnju ili od 23. srpnja do 16. kolovoza. Ljenčarenje na plaži i romantične večere u lokalnim restoranima unijet će novu svježinu u vašu vezu. Manje svađe i nesporazumi mogući su krajem kolovoza i prvoj polovini rujna, kada bi bilo dobro da sve nesuglasice što prije riješite iskrenim razgovorom. No već ste od 11. rujna u novom osjećajnom zanosu.

>>Mnogi će blizanci učvrstiti vezu ili započeti zajednički život

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije