korizmena kuharica

RECEPT DANA Savršeni korizmeni prilog: Tradicionalna grah salata

shutterstock
15.02.2024.
u 09:30

U proljeće umjesto crvenog luka u salatu možete staviti i mladi luk.

Salatu u vrijeme posta možete poslužiti samu, a u drugim prilikama uz šunku, kuhani buncek ili pak pečenu svinjetinu, janjetinu, teletinu... Kombinacija je bezbroj. U proljeće umjesto crvenog luka u salatu možete staviti i mladi luk, a kome je crveni prejak, može ga zamijeniti i slađim, ljubičastim lukom.

Sastojci:

  • kuhani grah
  • luk
  • jabučni ocat
  • sol
  • bučino ulje

VEZANI ČLANCI: 

Priprema:  Kuhani grah pomiješajte s lukom narezanim na kockice ili polumjesece, posolite, začinite octom i bučinim uljem. Popaprite po želji. 

Kako koristiti pekač kruha?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije