Taj ženski mozak

Samo je pitao ženu što joj je u glavi, a dobio je ovo

Karta zenskih misli
Foto: bpwwhirl/Reddit
05.02.2016.
u 08:15

Jedan pogled na papir odaje sliku s kojom se mnoge žene mogu poistovjeti, a mnoge bi zasigurno trebale još pokoji list

Muškarac koji je često ispitivao svoju ženu o čemu razmišlja i što joj je u glavi dobio je odgovor nakon kojeg, pretpostavljamo, više neće postavljati isto pitanje.

Uzrečica "treba li ti sve nacrtati?" ovdje je dobila doslovni smisao. Žena je uzela komad papira i nacrtala detaljnu "kartu" pokušavajući dočarati što joj je trenutačno u glavi.

Jedan pogled na papir odaje sliku s kojom se mnoge žene mogu poistovjetiti, a mnoge bi zasigurno trebale još pokoji list.

Razmišljanja njegove žene podijelio je na društvenoj mreži Reddit korisnik bpwwhirl, a u kratkom vremenskom roku njegov post je "zaslužio" više od tisuću komentara.

– Volim TV, BBC... Stephen me čini sretnom, ja njega činim sretnim, on je moj najbolji prijatelj... Cice mi ne stanu u grudnjak... Rublje, večera, suđe... Moja djeca su pravi anđeli, ali i vragovi u isto vrijeme... Pije mi se shake..."

To su samo neka od njezinih razmišljanja koje je "preslikala" na papir... A papir zaista trpi sve, složit ćete se...

Foto: bpwwhirl/Reddit

>>Znate li zaista jeste li s osobom svog života?

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar poglavito
poglavito
09:30 05.02.2016.

...znači fali joj kurbla .

AB
abendblatt
09:02 05.02.2016.

Naj vazniju stvar je zaboravila, "ah boli me glava"

DU
Deleted user
09:40 05.02.2016.

Tensilen

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije