Le Bistro Esplanade i ove godine sudjeluje u već poznatom gastro-projektu 'Tjedan restorana' koji se održava od 6. – 15. ožujka. Za sve gurmane, prijatelje, poslovne partnere, obitelji na ručku ili večeri Le Bistro priprema raznoliki kreativni menu od tri slijeda jela za samo 100 kn.
Šefica kuhinje, Ana Grgić osmislila je menu u kojemu svatko može pronaći nešto za sebe. Tako se za predjelo gosti mogu odlučiti između ukusne crostate od dimljenog lososa i brie sira, domaćih istarskih pljukanaca ili dobro znanog i hvaljenog kremastog rižota. Goveđi obrazi, teleća prsa ili slastan file brancina dio su glavnog jela, a za slatki desert gosti mogu odabrati neodoljivi crème brûlée, torticu od čokolade ili fini mousse od bijele čokolade.
U sklopu Tjedna restorana održava se još jedna primamljiva akcija - 'U hotel na koktel' čiji je cilj promicanje kulture ispijanja koktela i posjeta hotelskim barovima. Svakodnevno tijekom trajanja akcije od 18:00 do 19:40 u Esplanade 1925 Baru nagrađivani hotelski barmeni miksaju poznate koktele po promotivnoj cijeni od svega 20 kuna. Mojito, Sex on the beach, Cosmopolitan, glazba po izboru DJ Luca Goye - mnogo je neodoljivih razloga za posjet Esplanade baru narednih dana.
Direktor hotela, Ivica Max Krizmanić istaknuo je: 'Svake godine reakcije gostiju su odlične, a odaziv je zaista velik. Volimo približiti našu kuhinju široj publici i ovo je odličan način promocije restorana diljem Hrvatske. Partneri smo manifestacije gotovo od samog početka i divno je vidjeti kako broj sudionika i ponuda raste.'
Kontakt za rezervacije stola
Le Bistro: T. +385 (0)1 45 666 11, E. lebistro@esplanade.hr
Esplanade 1925 Lounge & Cocktail Bar: T. +385 (0)1 45 666 33, E. esplanade1925@esplanade.hr