Nova subota u mjesecu donosi novi broj iz velike kolekcije Večernjakovih magazina, a ovog puta za vas smo pripremili mnogobrojne gurmanske savjete koji će uljepšati zimsko godišnje doba!
Ove subote uživajte u poslasticama iz Večernjakovog Gourmeta te upoznajte brojne slasne delicije iz domaće i strane kuhinje. Naučite koji su hrvatski proizvodi s oznakom izvornosti, zašto je cimet više od začina te za što se danas koristi rogač, namirnica koja se u starom Egiptu upotrebljavala kao zaslađivač.
Naši autori pripremili su i veliku reportažu o jednoj od najvećih tržnica na svijetu – San Miguel u Madridu, a veliki prilog o svinjetini uvjerit će vas kako postoje mnogobrojni načini za njeno pripremanje i uživanje u blagodatima njenog okusa.
Također, ove subote uz Večernjakov Gourmet naučite zašto su eko vina sve popularnija u Lijepoj Našoj te zašto je buća inspirirala naše gurmane da je okarakteriziraju kao kraljicu jeseni.
Svoj primjerak magazina kupite u subotu, 19. studenog na svim kioscima za samo 7 kuna uz Večernji list te zasladite svoje nepce pred hladne zimske dane.