Za njega i nju

Slatka Gastro.hr radionica na Chocofestu

Foto: Goran Jakus/PIXSELL
1/3
07.02.2014.
u 11:36

Gastro.hr i Chocofest pozivaju vas u nedjelju na Gastro.hr radionicu kuhanja za njega i nju!

Najslađi festival Zagreb Coffee&Chocofest otvoren je jučer u podne, a ljubitelji čokolade i kave moći će u njemu uživati skroz do nedjelje. Festival se ove godine održava u zgradi HDLU-a na Trgu žrtava fašizma (stara džamija), a vrata su otvorena svima (ulaz je besplatan) svakoga dana od 10 do 21 sat.

Gastro.hr i Chocofest pozivaju vas u nedjelju na Gastro.hr radionicu kuhanja za njega i nju! Blogeri iz naše Gastrosfere, Jadrana Ćurković i Dino Bebić, u nedjelju 9. veljače u 15 sati pripremit će vam dva brza deserta koji su idealan izbor za slasticu za Valentinovo. Jadrana dobro zna da muškarci vole kremaste deserte, pa će kombinirati tamnu čokoladu i naranče, dok će Dino ovog Valentinova djevojku iznenaditi zanimljivom kombinacijom bijele čokolade i bučina ulja.

Jadrana je po danu menadžer marketinga, a nakon dnevnih obveza posvećuje se svom već dobro poznatom brendu Najfiniji kolači. Imali ste je prilike upozati i u kulinarskom showu Tri,dva, jedan - peci! gdje je bila član žirija. Dino, osim što je naš bloger, mlada je kuhinjska snaga u restoranu hotela The Westin Zagreb, a vodi i svoj blog Gastrokult.

Foto: Gastro.hr

Dino Bebić i Jadrana Ćurković. Foto: Gastro.hr

Stoga nemojte propustiti druženje s nama! Radionica će trajati sat vremena, pripremljeno je oko 40 sjedaćih mjesta (prostor u prizemlju HDLU-a, odmah kod glavnog ulaza, samo skrenite desno prije stepenica koje vode na kat), program je otvoren za sve posjetitelje - pridružite nam se i naučite pripremati deserte za zaljubljene. Uživajte u našem društvu, otkrijte neke nove trikove za pripremu slastica, kušajte deserte koje će Jadrana i Dino pripremiti i dobro se zabavite!

Na najslađem festivalu, osim naše radionice, možete kušati vrhunske čokolade i kave, praline od čvaraka te razne čokoladne delicije poput onih s pršutom, vinom ili maslinovim uljem. Vrhunski hrvatski baristi pokazat će vam umijeće latte arta, odnosno ukrašavanje kave pjenom i pripremanju koktela od kave. Organizatori su za vas pripremili i gostovanje svjetski poznatih umjetnika Karen Eland i Saimira Stratija.

Umjetnica iz SAD-a slika kavom, a njen albanski kolega specijalizirao se u izradi impozantnih mozaika s raznim materijalima, poput zrna kave. U subotu ćete se moći zabaviti na koncertu Africa, Coffee&Choco Sensations, kada nastupaju Ismail Balde Commi (Senegal) & djembe grupa "Silaba" iz Zagreba. Zadnji dan, odnosno nedjelja, rezerviran je za najmlađe kada će se na Dječjem čoko danu izrađivati figurice od jestive ticino mase, a svoj zabavni program izvest će Mak teatar. Što vas još očekuje možete detaljno istražiti na službenim stranicama festivala.

>> Pogledajte carstvo slatkoga na Zagreb Coffee&Chocofestu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije