PROMO

Stigla nam je hladna jesen, provedite je u toplim vrelima!

Megabon (1)
Foto: Megabon
1/7
PR
Autor
PR članak
11.10.2013.
u 08:45

Za sve one koji još uvijek ne znaju gdje su smještene Rimske Terme, one su dio Rimskih Toplica, uz rijeku Savinju, gdje ispod padine Stražnika iz dolomitskih stijena izviru vrela s termalnom vodom.

Imajući u mislima hladnu jesen, Megabon je pripremio široku ponudu lječilišta koja će ove jesenje dane učiniti podnošljivima. U srcu netaknute prirode, na mjestu na kojem se susreću bogata povijest i moderna arhitektura, tradicija priča priču o Rimskim termama. Dašak klasike koja ispunjuje ovo lječilište u sebi nosi neuništiv šarm i vječnu ljepotu, s kojom posjetitelje povede u lječilišni raj.

U tom ćete raju moći dvije noći uživati u dvoje po 60% sniženoj cijeni s doručkom. A Megabon ponuda uključuje i neograničeno korištenje fitness centra.

Za sve one koji još uvijek ne znaju gdje su smještene Rimske Terme, one su dio Rimskih Toplica, uz rijeku Savinju, gdje ispod padine Stražnika iz dolomitskih stijena izviru vrela s termalnom vodom. Ljekovitost termalnih voda iz tog područja znali su cijeniti već stari Rimljani.

Dolinu Rimskih Toplica okružuju šumske padine okolnih gora, koji ovu kotlinu štite od vjetra i ljetnih vrućina. U sebi čuvaju bujnu vegetaciju i egzotične biljke iz svih krajeva svijeta, što posjetiteljima omogućuje opuštanje i uživanje u raznolikoj prirodi. Upravo je to ono nešto što Rimske terme i njihovu okolicu čini još atraktivnijom.

Rimske Terme nude različite smještajne jedinice, tako da će svaki posjetitelj pronaći smještaj po svojem ukusu i prilagođen individualnim željama. Hoteli su pravi biseri okruženi bujnom vegetacijom. Blagodatni učinci termalnih vrela će u vama probuditi želju za kreativnošću, opuštanju i užitcima, koje svi mi trebamo za odmor od naporne svakodnevice.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?