Sad znate...

Što muškarci zaista žele u krevetu? Evo odgovora

seks
Foto: Thinkstock
1/13
20.08.2017.
u 20:04

Muškarci imaju svoje skrivene strasti koje ih uzbuđuju, baš kao i žene. Evo što oni žele u krevetu...

Je li oralni seks jedino što većina muškaraca sa sigurnošću želi kad je riječ o seksu?

Mnogi bi muškarci odmah odgovorili: NE! 

Muškarci imaju svoje skrivene strasti koje ih uzbuđuju, baš kao i žene. Evo što oni žele u krevetu...

Doggy poza

Iako svatko ima neku svoju omiljenu pozu, većini muškaraca najdraža je "doggy". Posebno vole kada žena sama predloži promjenu pozicije i inicira ovu. Ovo je poza u kojoj će se najteže odgađati orgazam. 

Ruke na stražnjici

Muškarci vole kada ih žena s obje ruke primi za stražnjicu, nije taj potez "rezerviran" samo za njih. Na ovaj se način osjećaju jako poželjno što dodatno potiče njihovu seksulanu želju i erekciju. 

Predigra

Iako su muškarci više vizualni tipovi i ukorijenjen je stav da su žene te kojima je potrebna dulja predigra, muškarci se ne žele izuzeti iz tog dijela seksa. Istraživanja su pokazala da muškarci vole 15- minutnu ili čak i dužu predigru.

Seks i svjetlo 

žene bi najradije ugasile sva svjetla i uživale u mraju, no muškarci, baš zbog onog gore navedenog i činjenice da su vizualni tipovi, obožavaju seks za vrijeme kojeg mogu vidjeti svaki dio ženskog tijela, izraz lica...

Komentara 3

Avatar Dalmatinka.
Dalmatinka.
22:14 20.08.2017.

Doggy pozu i anal..

Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
20:13 20.08.2017.

Na to mogu odgovoriti hrvatske dive Severina i Marijana koje su radi neimaštine doma i pomanjkanja hrvatske ljubavi otišle to saznati u zagrljaj vjecnim neprijateljima i brači po krvi i kulturi ali nikako poštenju u Beograd.

Avatar Hrvatska.Na.Balkanu
Hrvatska.Na.Balkanu
20:41 20.08.2017.

Nema do auspuha.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije