Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

STOP SHOP Labin slavi svoj prvi rođendan – očekuju vas brojna iznenađenja, pogodnosti i dobra zabava

Foto: STOP SHOP
1/6
24.06.2024.
u 15:07

Idealna destinacija za najbolji ljetni shopping

Ljeto je stiglo, a s njim i vrijeme namijenjeno uživanju u suncu, moru, odmoru i bezbrojnim aktivnostima na otvorenom. Da je ljeto idealno razdoblje za osvježavanje garderobe, opremanje sebe i svojih najmilijih, doma i vikendice za ljetne avanture, kao i pripremu za bezbrižne dane na plaži, znaju apsolutno svi. Tražite novi kupaći kostim, opremu za roštilj, osvježavajuće napitke ili laganu ljetnu obuću? STOP SHOP Labin ima sve što vam može zatrebati za nadolazeće ljetne dane. 

Kroz proteklih godinu dana, ovaj je retail park postao omiljena destinacija za sve one koji traže kvalitetne, a pristupačne proizvode, dostupne svakome, a upravo je ljeto idealno vrijeme za dobar shopping, koji čini neizostavan dio naših života. Najbolju ponudu domaćih i međunarodnih brendova nude upravo STOP SHOP parkovi na 14 lokacija diljem Hrvatske.

Foto: STOP SHOP

STOP SHOP Labin: Vaša destinacija za najbolji shopping

Najbolju ponudu prehrambenih artikala, odjeće, obuće, proizvoda za djecu, kućne ljubimce, opremanje doma te kozmetičkih preparata i ovoga ćeš ljeta pronaći u STOP SHOP-u. Uz neizostavne ljetne aktivnosti, godišnje odmore, morske avanture i aktivnosti na otvorenome, kraj lipnja nam donosi i jedan rođendan. Naime, STOP SHOP Labin 29. lipnja slavi prvu godinu uspješnog poslovanja, slavi 365 dana  nezaboravne kupovine i novog omiljenog mjesta susreta obitelji, prijatelja i ljubitelja dobroga shoppinga. Vrlo brzo STOP SHOP je postao nezaobilazna stanica brojnih Labinjanki i Labinjana, koji su u trgovinama ovog retail parka kroz proteklu godinu pronalazili iznimnu ponudu kvalitetnih proizvoda po pristupačnim cijenama. Prva godina labinskog STOP SHOP-a obilježena je brojnim uzbudljivim događanjima, posebnim ponudama i sjajnim trenucima, a sada će biti zaokružena na najbolji mogući način – proslavom s vjernim kupcima!

Jedna mu je godina tek!

29. lipnja pridružite se prigodnoj proslavi velikog prvog rođendana vaše omiljene shopping destinacije - STOP SHOP-a Labin. Cijeloga dana očekuju vas brojne pogodnosti i prigodni darovi koje su za vas pripremili zakupci labinskog retail parka. Iskoristite posebne ponude zakupaca STOP SHOP-a, a od 14 do 18 sati uživajte u slatkim zalogajima te se okušajte u puhanju svjećica, jer vas upravo u ovoj zabavnoj igri očekuju i vrijedne nagrade. Ova velika proslava bit će obilježena brojnim aktivnostima i iznenađenjima, a upravo će posjetitelji biti u prvome planu ovog rođendanskog druženja. Posjetite STOP SHOP u subotu, 29. lipnja i pronađite posebne popuste i promocije na širok asortiman proizvoda – od odjeće i obuće, preko opreme za dom, pa sve do proizvoda za djecu i kućne ljubimce. Ali, dobar shopping ne završava sa subotom, jer je STOP SHOP otvoren i u nedjelju, 30. lipnja. Ne brinite, dobra ponuda neće vam promaknuti!

Posjetite STOP SHOP Labin 29. lipnja na adresi Štrmac 303, a posjetite ga i na preostalih 13 lokacija u Hrvatskoj te uživajte u pristupačnoj kupovini namijenjenoj svima.

Foto: STOP SHOP

Zašto je STOP SHOP prvi izbor Labinjana, ali i sve većeg broja Hrvata?

Otkako je u lipnju 2023. godine otvorio svoja vrata, STOP SHOP Labin ne predstavlja samo destinaciju za dobar shopping, već i mjesto za kvalitetno provođenje vremena s obitelji i prijateljima u opuštenoj atmosferi i bogatom sadržaju. Ono što krasi STOP SHOP lokacije diljem Hrvatske, pa i Europe, ogleda se i u labinskom retail parku – prostrane zelene površine, besplatan wi-fi, punionice za električna vozila te prostrani parking apsolutno osiguravaju da svaki vaš posjet bude ugodan, praktičan i efikasan.

Posljednjih nekoliko godina upravo su retail parkovi postali omiljeno odredište za zadovoljenje shopping potreba sve većeg broja hrvatskih građana, a pritom se STOP SHOP istaknuo kao jedan od vodećih lanaca retail parkova u Hrvatskoj. Bogat izbor najraznovrsnijih artikala, pristupačna kupovina te odlična prometna povezanost, neke su od ključnih značajki ovog novog, sve popularnijeg oblika kupovine. 

Najbolju ljetnu kupovinu obavite na 14 lokacija diljem Hrvatske – Osijek, Valpovo, Našice, Kaštel Sućurac, Ludbreg, Velika Gorica, Gospić, Daruvar, Vinkovci, Labin, Pazin, Čakovec, Đakovo i Vukovar

Ne brinite, gdje god se nalazili, pristupačnu ćete ponudu u STOP SHOP-u uvijek pronaći!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije