Super Smoothie - ukusna vitaminska bomba

Pobjedite umor i iscrpljenost, a ojačajte imunitet i pokrenite energiju svoga tijela

Super Smoothie
Foto: PR FOTO
1/2
11.12.2015.
u 15:33

Super Smoothie je bogati i ukusan dodatak prehrani koji sadrži uravnoteženu kombinaciju vitamina i minerala te vlakna s dodatkom dehidriranog soka jagode, cikle, kivija, jabuke, kruške, naranče, manga, banane, nara, kupine i borovnice.

Super smoothie dodatak je prehrani s vitaminima i mineralima. Pakiranje od 18 vrećica sadrži vitamine i minerale koji se nalaze u 10 vrsta voća. Odličnog je okusa, a pogodan je za dijabetičate, ne sadrži gluten, laktozu niti umjetna bojila. Osim što je veoma praktičan i jednostavan za pripremu i primjenu, može se pripremati sa bilo kojom vrstom mlijeka. Sastojci poput vitamina B12 i magnezija doprinose smanjenju umora te iscrpljenosti i normalnom metabolizmu stvaranja energije, dok vitamin C i cink doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava.

Svjetska zdravstvena organizacija preporuča konzumaciju od minimalno 400 g voća dnevno, što bi značilo da nam je dnevno potrebno 5 – 10 porcija voća. Pod porcijom voća smatramo količinu koju možemo obuhvatiti cijelom šakom.

Voće je hrana bogata vitaminima, mineralima i vlaknima, ali kako bismo osigurali sve potrebe našem organizmu potrebna je kontinuirana  konzumacija  različitog voća. Ponekad je to zaista nemoguće jer dostupnost voća ovisi o sezoni, a  konzumaciju u svakom trenutku gotovo nemoguća. Također, postoje ljudi koji jednostavno ne vole konzumirati voće ili jednostavno nemaju tu naviku.

Odlično rješenje dolazi iz Dietpharma u obliku dodatka prehrani pod nazivom Super Smoothie. Super Smoothie  je bogati i ukusan dodatak prehrani koji sadrži uravnoteženu kombinaciju vitamina i minerala te vlakna s dodatkom dehidriranog soka jagode, cikle, kivija, jabuke, kruške, naranče, manga, banane, nara, kupine i borovnice.

Dakle, osigurava minerale i vitamine koji su potrebni organizmu, a ne dobivaju se redovnim putem hrane, voća i povrća. Jedna vrećica Super Smoothie-a sadrži vitamine i minerale koji se nalaze u 10 vrsta voća.

Pobjedite umor i iscrpljenost, a ojačajte imunitet i pokrenite energiju svoga tijela samo jednom vrećicom Super Smoothie-a dnevno.

Cijena proizvoda iznosi 149,90 kn, a može se kupiti samo u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama. Više o Super Smoothieu saznajte ovdje.

Igrajte i osvojite!

Super Smoothie uz malo sreće može biti vaš. Sve što trebate napraviti je kupiti magazin Moje zdravlje i poslati nam naslov teksta koji vam je najzanimljiviji. Nagradni natječaj traje do 20. prosinca. Više o nagradnom natječaju pročitajte ovdje.

Ključne riječi

Komentara 1

LO
lovepet
21:25 19.12.2015.

laga

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije