odlično izgleda

Superfit baka (53): 'Mlađi muškarci mole me za vezu, ali ja volim starije'

Instagram
18.04.2022.
u 19:49

Često dobiva brojne upite mlađih muškaraca – od ponuda da im bude osobna trenerica do poziva na spojeve.

Andrea Sunshine (53) bodibilderica je zavidne figure, ali i baka dvoje unuka. Iako voli starije muškarce i pokušava naći novog partnera, često se mora boriti s brojnim porukama mlađih muškaraca koji je mole za spoj.

Fitness influencerica ima brojne obožavatelje na društvenim mrežama te ih oduševljava svojim teškim vježbama. I često dobiva brojne upite mlađih muškaraca – od ponuda da im bude osobna trenerica do poziva na spojeve.

Nevjerojatne sličnosti: Možete li reći koja je na fotografiji majka, a koja je kći?

1/9

“Ne mogu biti licemjerna, privlačenje pažnje mladih momaka me pali, čini me ponosnom na svoju formu i djeluje prilično pozitivno za moj ego, čini da se osjećam dobro i osnaženo. No, od malih nogu me nikad nisu baš privlačili dečki, više su me zanimali zreli muškarci”, objasnila je za The Sun.

Andrea je trenutno slobodna, d svog bivšeg supruga se davno razvela, a slomljeno srce postalo je pokretač njenog fitness putovanja.

“Razvedena sam dosta dugo. Zapravo, fitness stil života došao je e u moj život odmah nakon mog razvoda, kao kompenzacija trenutku kad sam se osjećala jadno i tužno. Nakon mnogo godina pokušavanja da otkrijem tko sam ja, napokon sam spremna ponovno otvoriti svoje srce, za nekoga zanimljivog i strastvenog”, otkrila je.

No, fitness influencerica ne isključuje u potpunosti ideju da ima mlađeg ljubavnika. “Glavno je da ima kemije, ne radi se uvijek o godinama. Važno je da vam je ugodno s tom osobom. Po mom mišljenju, zreliji dečki više paze na ženske potrebe. Mladi su više zabrinuti za sebe, iako su većinu vremena svježiji i zgodniji!”, zaključila je Andrea.

Najljepši proljetni prizori stižu iz Japana: Procvjetala stabla trešnje prava su atrakcija ❤😍

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Tombstone
Tombstone
19:56 18.04.2022.

Kaj, Ukraden je bolja?

VO
vorda400
07:09 20.04.2022.

Haha stariji dečki bi mogli imati problema sa hidraulikom u gaćama pa budu radile plave tabletice To da nije postala baka u 50 im niš ne znači izgleda bolje od većine žena u tim godinama jer se održava

ZV
zvonimst
16:26 19.04.2022.

Baka !?! To je žena u najboljim godinama , super koka ....nebi da ima 60,70 godina ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije