PROMO

Svi putovi vode u Rim, s Megabonom stižete još brže!

Megabon (1)
Foto: Megabon
1/8
PR
Autor
PR članak
09.10.2013.
u 08:55

Hotel s tri zvjezdice Arcadia 20 je minuta udaljen od rimskog povijesnog središta i samo nekoliko minuta od rimskih ruševina na Via Appia Antica te jednog od najpoznatijih trgovačkih centara u gradu.

U duhu brzog širenja Megabon ponude hotela i apartmana širom Europe, portal www.megabon.eu bogatiji je za još jednu ponudu u vječnom gradu Rimu. Hotel s tri zvjezdice Arcadia 20 je minuta udaljen od rimskog povijesnog središta i samo nekoliko minuta od rimskih ruševina na Via Appia Antica te jednog od najpoznatijih trgovačkih centara u gradu. Nedaleko od hotela smješten je znameniti predio Appia Antica s Papinom ljetnom rezidencijom te čudesnim jezerom Albano (poznatijim kao jezero Castelgandolfo).

Uz iznimno pogodnu lokaciju hotela, Megabon vam nudi i jako povoljnu hotelsku ponudu, sniženu čak 50% posto, koja uključuje noćenje i doručak za 2 osobe. Sve su hotelske sobe prostorne, udobne i nedavno rekonstruirane. Zahvaljujući opremljenoj hotelskoj teretani, očaravajućoj terasi – solariju i udobnom dnevnom baru, ovaj je hotel najbolje mjesto za provođenje nezaboravnog odmora u Rimu.

U slobodno vrijeme možete razgledati talijansku prijestolnicu. Posjetiti možete Fontanu di Trevi, jedan od simbola vječnog grada, baroknu umjetninu koja pobuđuje scenografski učinak zahvaljujući ograničenom prostoru neposredne okolice u obliku kazališta. Osrednja prostorija prikazuje Neptuna u slavnoj kočiji, koju vuku morski konji, dok voda, prije nego se skupi dolje u bazenu, teče po stijenama. Ne smijete propusti obići ni Piazzu di Spagna, jedan od najljepših trgova u Rimu te španjolske stepenice, jednu od najpoznatijih rimskih znamenitosti, popularne zbog sjecišta putova te lokacije u srcu gradskog trgovačkog predjela.

S gornje terase hotela moći ćete uživati u prekasnom pogledu na grad koji će zauvijek ostati s vama.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?