Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
besplatno četvrtkom

Yoga uz trčanje manje sportskih ozljeda

Yoga
Foto: PR FOTO
1/7
12.04.2017.
u 11:56

Kako su yoga i trčanje kao korisni i preporučljivi kombinirani sportovi prepoznati i kod nas, 42.2 Running Store svakog četvrtka ujutro, od 8:00 do 9:00 sati, organizira besplatno vježbanje yoge

Iako drevna vještina, yoga tek u današnje vrijeme postiže svoju planetarnu popularnost, a njezina primjena nikada nije bila raširenija. Tako je sve više zastupljena i u svakodnevnim treninzima vrhunskih sportaša, ponajviše maratonaca i ultramaratonaca, upravo iz razloga što, osim fizičke spreme, takvi ekstremni sportovi zahtjevaju posebnu mentalnu i duhovnu stabilnost.

Kako su yoga i trčanje kao korisni i preporučljivi kombinirani sportovi prepoznati i kod nas, 42.2 Running Store svakog četvrtka ujutro, od 8:00 do 9:00 sati, organizira besplatno vježbanje yoge. Instruktor Govind Puri, kineziolog i višestruki Ironman, yogom se bavi više od 30 godina, a u Frankopanskoj 2a predstavlja svoje viđenje yoge kao dopune sportskom treningu, kako bi sportski ciljevi bili ostvareni lakše, brže i sa što manje eventualnih povreda. Dobrodošli su svi zainteresirani polaznici, uz prethodnu potvrdu dolaska na 42.2 Running Store Facebook stranici.

Novo okupljalište svih zaljubljenika u trčanje, 42.2 Running Store u samom centru Zagreba, pruža 360° pristup koji uključuje cjelokupnu uslugu; vrhunski educirani prodavači koji su i sami trkači prvo će na traci skenirati vaš korak, dati vam korisne savjete i pomoći u odabiru odgovarajuće opreme.

>>Održana utrka Večernjeg lista: 'Počela sam trčati u mirovini, sad ne mogu bez trčanja'

Ključne riječi

Komentara 2

OB
ObrenM
19:57 12.04.2017.

To je preporuka katolicke crkve-na sve nacine omalovazava se nauk vjere.

SU
Sunčica11
13:03 12.04.2017.

Mozda neka crtica u naslovu, a ne samo nabacane rijeci?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije