osvaja berlin

Trendi Messi trebao bi baciti oko na hrvatsku nadu Mandžukića

Messi u odijelu
Foto: Patrick Seeger/DPA/Pixsell
1/12
18.01.2014.
u 09:10

Hrvatski modni dizajner osvaja Berlin, a mogao bi osvojti i Messija

Kad se nogometaš Lionel Messi pojavio u sjajnom odijelu boje trule višnje javnost ga je dočekala "na nož".

Društvene su mreže eksplodirale u šalama na račun najboljeg nogometaša na svijetu, no Messi prati trendove.

Mogao bi baciti oko i na našeg Ivana Mandžukića koji se dosad predstavljao na Schwarzkopf CRO A PORTER-u a posljednji uspjeh upisao je na prestižnom berlinskom tjednu mode gdje je predstavio je svoju najnoviju kolekciju za brend IVANMAN. Publika i kritika dočekale su ga s odličnim reakcijama.

Manžukić se u Berlinu predstavio izrazito nosivom kolekcijom koja će lakoćom odjenuti i onog muškarca koji se najviše opire modnim trendovima.

Kaputi, jakne, veste i hlače odlično su izrađene, boje su smirene, ali i smjele uz odlične primjerke torbi.

Komad koji iz kolekcije u kolekciju predstavlja Ivanov zaštitni znak je zasigurno prepoznatljiv „trokut“ kojeg dizajner provlači kroz torbe, najprepoznatljivije ogrlice, ali i kroz ostale komade ako pažljivije pogledamo, komade poput sakoa gdje trokut najbolje vidimo upravo u kopčanju.

>>Messijevo odijelo namjerno je grozno - služi za otimanje slave

Komentara 1

DA
D.ante
11:45 18.01.2014.

Koliko znam Ivan je iz susjedne nam Srbije, a ne nas dizajner.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije