Pismo terapeutkinji

"U vezi sam s muškarcem kojeg obožavam, no ja želim brak, a on se nakon bivše zakleo da se više neće ženiti"

Ilustracija
Thinkstock
15.12.2022.
u 07:00

Ne trebam veliko ni skupo vjenčanje, ali želim romantiku i predanost, te malo veću stabilnosti za svoju i za njegovu djecu, koja su sva već prošla kroz pakao razvoda, napisala je.

Izlazim s nevjerojatnim muškarcem nešto više od godinu dana. Oboje smo razvedeni - ja imam 38, a on 42 - i oboje imamo djecu s bivšim partnerima. Super se slažemo i naša je veza već dublja i značajnija od mog osmogodišnjeg braka. Imamo toliko toga zajedničkog i oboje smo zaljubljeni jedan u drugog, napisala je anonimna žena Mirror kolumnistici i terapeutkinji Colleen.

Ne smeta im velika razlika u godinama, a zbog nje je ostavio ženu nakon 25 godina

Ilustracija
1/18

Ipak, kaže, nije sve savršeno jer se ona očajnički želi udati, ali svaki put kad to spomene on zakoluta očima i kaže da ga je razvod od bivše odvratio od braka za cijeli život.

"Shvaćam jer ga je ona prevarila i bilo mu je jako teško, ali naša je veza drugačija."

"Još se gore osjećam jer mi se najbolja prijateljica upravo zaručila i presretna je. Ne trebam veliko ni skupo vjenčanje, ali želim romantiku i predanost, te malo veću stabilnosti za svoju i za njegovu djecu, koja su sva već prošla kroz pakao razvoda."

- Divno je što ste tako zaljubljeni i naravno da od njega tražite posvećenost, no vjenčani list to ne jamči, što i sami znate jer vam je zadnji brak završio razvodom - odgovorila joj je terapeutkinja.

"Da, tova je veza drugačija, no oboje morate željeti brak da biste bili sretni, a vi morate poštovati i njegovo prijašnje iskustvo. To što se on ne želi vjenčati nikako ne znači da vas ne voli ili da neće biti toliko predan i vjeran."

"Ne mislim da je dobra ideja prisiljavati ga, kao ni stalno pričati o zarukama prijateljice jer na kraju sigurno želite ono što i on želi, a to nije da se on osjeća loše ili 'stjerano u kut'. Usredotočite se radije na uživanje u toj vezi i vidite kamo će vas odvesti", poručila joj je Colleen.

Ljubite li se dovoljno? Evo koliko sekundi poljubac treba trajati za sretan brak...

Komentara 1

MO
montello
13:21 16.12.2022.

nadi nekog tko hoce jer s njim nemas buducnost

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije