Kultura u tanjuru

Urbani nomadi promoviraju u Puli hrvatsku gastronomiju

deniz zembo
goran kovačić
23.09.2011.
u 15:23

Tjedan restorana promotivna je akcija sa svrhom promocije i promidžbe gastronomske scene Hrvatske. Restorani sudionici akcije izlaze ususret gostima posebnom dvotjednom promotivnom ponudom.

Udruga građana Urbani nomadi organizator je manifestacije pod nazivom Tjedan restorana. Udrugu čine članovi s višegodišnjim iskustvom u području marketinga i komunikacija. Partneri su im udruge koje se također bave gastronomskim i enološkim konzaltingom, a cilj im je podići razinu gastronomije u zemljama u regiji te marketinške kompanije i pojedinci u Hrvatskoj i SAD-u odakle i potječe ta ideja. Tjedan restorana promotivna je akcija sa svrhom promocije i promidžbe gastronomske scene Hrvatske. Restorani sudionici akcije izlaze ususret gostima posebnom dvotjednom promotivnom ponudom. Slijed od tri jela tijekom te akcije stoji 100 kuna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije