U nedjelju ne propustite

Uz Večernji list do savršenog roštilja: darujemo vam kuharicu

roštilj
Foto: Daniel Karmann/DPA/Pixsell
28.04.2017.
u 17:40

Donosimo vam meso na sto načina, salate koje savršeno odgovaraju uz roštilj, ali i savjete i trikove vrhunskih majstora

Jedan od razloga zašto mnogi od nas s nestrpljenjem čekaju proljeće i ljeto svakako je i – roštilj. Teško je reći koja je tajna vrhunskog roštilja, ali i roštiljanja; je li to stvar najkvalitetnijih namirnica, profesionalnog pribora ili pak najboljeg društva? Vjerojatno se odgovor krije u ovoj magičnoj kombinaciji koja garantira cjelodnevni užitak u hrani, svježem zraku, obitelji i prijateljima.

Ima nešto drugačije u roštiljanju koje podiže raspoloženje svima koji sudjeluju. Kako biste ovog proljeća i ljeta uživali u što više takvih druženja uz roštilj, donosimo vam kuharicu s puno recepata za prave gurmanske užitke. Budite hrabri i odlučite se svaki put pripremiti nešto novo i drugačije; kada vam dosadi meso, posegnite za ribom, raznim povrćem ili pak pokojim vegetarijanskim receptom. Kako god bilo, donosimo vam meso na sto načina, salate koje savršeno odgovaraju uz roštilj, ali i savjete i trikove vrhunskih majstora koji će vam pomoći da u roštilju uživate svim osjetilima.

Naravno, ne zaboravite, ako nešto nije onako kako ste si zamislili, važno je da ste se družili s najmilijima. Kvalitetno provodite zajedničko vrijeme i boravite što više u prirodi. Želimo vam dobar tek i puno zabavnih trenutaka jer ipak je dobar provod poanta svakog ukusnog roštilja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije