NESHVATLJIV ČIN

Vjenčanje im je trebalo biti najljepši dan u životu, a onda je mladoženja šokantnim potezom sve upropastio

Twitter
16.09.2024.
u 13:30

Potez mladog muškarca šokirao je korisnike društvenih mreža pa su neki njegovoj supruzi savjetovali da istog trena zatraži razvod

Mnoge žene od malih nogu sanjaju o savršenom vjenčanju, a kad se približi taj trenutak, pomno planiraju svaki detalj. Ništa ne prepuštaju slučaju, a kako bi bile sigurne da će sve biti kako treba te da će vjenčanje biti najljepši dan u njihovu životu, spremne su izdvojiti basnoslovne iznose – više stotina eura ili dolara za hranu, glazbu, fotografije, vjenčanicu, ali i frizuru i šminku. Međutim, na društvenim mrežama se pojavila snimka koja otkriva kako je jedna mladenka ostala razočarana kada je njezin novopečeni suprug, čini se, zanemario sve to na njihov poseban dan, piše DailyStar.

Par je postao viralan nakon što je internetu osvanuo video s njihovog vjenčanja, prikazujući trenutak kada zajedno režu tortu. Nakon što su vidjeli što je učinio, korisnici društvenih mreža su suprugovo ponašanje proglasili 'nepoštovanjem' supruge, zaključivši kako je ono što je učinio – neoprostivo.

GALERIJA: Još nije kasno: Rujan je idealno vrijeme za sjetvu i sadnju ovih šest vrsta povrća

1/7

Snimka počinje prikazom para koji zajedno drži nož, pripremajući se za rezanje ljubičaste svadbene torte. I mladenka i mladoženja izgledaju sretno dok ih gosti bodre prije tog čina, koji slovi za jedan od najvažnijih trenutaka na svakom svadbenom slavlju. Nastavljaju se smiješiti i nakon što zarežu tortu, ali mladenkina sreća ne traje dugo.

Naime, nakon što su izrezali komad torte, mladoženja hvata glavu svoje nove supruge i gura je u tortu, prekrivajući joj lice i kosu kremom. Njegov postupak mladenku je vidno šokirao te ona, nakon što je podigla glavu iz ljepljive mase, na snimci u čudu uzdiše i pokriva usta.

Za razliku od nje, njezin suprug djeluje oduševljen svojom šalom, šakom maše po zraku i smije se, a potom podiže ruke prema supruzi kako bi mu 'dala pet', što ona nevoljko i prihvaća.

VEZANI ČLANCI:

Internet je eksplodirao zbog ovog viralnog videa, koji je na popularnoj društvenoj mreži X pogledalo oko 40 milijuna korisnika. Mnogi su gledatelji prokomentirali mladoženjin nesvakidašnji potez pa je tako jedan od njih napisao kako bi bilo najbolje da mladenka istog trena zatraži razvod. Drugi je korisnik pak zbunjeno komentirao: 'Ne mogu razumjeti što je u tome zabavno. Ona je cijeli dan provela pripremajući se za ovaj trenutak.' Treći je u nevjerici dodao: 'Stvarno se pokušala praviti da je sve u redu, ali nije sretna.'

Jedan je korisnik pak otvoreno osudio ovakav mladoženjin čin, zaključivši kako se mlada žena očito udala za 'svog najvećeg mrzitelja' jer bi samo takva osoba mogla učiniti nešto tako ludo. Rasprava je postala još žešća nakon što je jedna osoba upitala: 'Zašto bi itko iskazao takvo nepoštovanje prema svojoj supruzi na jedan od najvažnijih dana u njezinom životu i uništio tortu zbog neugodne šale?' Drugi se korisnik brzo složio, dodavši: 'Zaista moraš nekoga gledati s visoka da bi se prema njemu ponio s tolikim nepoštovanje pred ljudima koje oboje poznajete.'

Na vjenčanju prijateljice poljubila njenog zaručnika: 'Sada me svi naši prijatelji mrze...'

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Zgubider..
Zgubider..
18:53 16.09.2024.

"...spremne su izdvojiti basnoslovne iznose – više stotina eura ili dolara..."___Više stotina eura basnoslovni iznosi?!?!?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije