Najmlađi kolumnist Slanog&Slatkog

Palačinke je prerastao, za muffine je ekspert, a inspiraciju pronalazi u TV emisijama o kuhanju

antonio vekić
Foto: Slano&Slatko
17.01.2016.
u 11:00

Glavni logističar mu je nona koja nabavlja namirnice i pribor, a kako su izazovi sve veći, kupuju se blenderi, forme, knjige kuharice

Za sve su krive prve palačinke, malo znatiželje i vrelo inspiracije koje je 11-godišnjeg Antonija Vekića iz Poreča navelo da okupira maminu kuhinju.

Palačinke je odavno prerastao, i one obične i one bucmaste američke koje sladi, baš kako treba, javorovim sirupom. Za muffine je odavno ekspert, a nedavno je obitelj i prijatelje počastio francuskim makronima. Obožava televizijske emisije o kuhanju te ima svoje omiljene stranice koje redovito prati.

Kako nema jezične barijere, Antonijo jednostavno upija sve informacije. Glavni logističar mu je nona koja nabavlja namirnice i pribor, a kako su izazovi sve veći, kupuju se blenderi, forme, knjige kuharice. Posebno ga veseli odlazak u restoran, proučavanje menija i kušanje novih jela. Kako kuha najmlađi kolumnist čitajete u idućem broju Slanog&Slatkog u veljači, u prvoj Antonijevoj kolumni. 

>>Suživot hobotnice i čvaraka u tanjuru

>>Zašto smo slabi na čokoladu

Komentara 1

TA
tajcy
11:47 17.01.2016.

znam ovog deckica i njegovu mamu...antonio je izuzetno pametan... upija kao spužvica... želim mu puuuno uspjeha u kuhanju :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije