Morate ovih dana navratiti u Noel Bread&Deli samo da biste osjetili mirise koji se šire iz njihovih peći dok se unutra peku božićni kruh, babka nadjevene cimetom i bademima ili aromatični kolač od mrkve s orasima i neodoljivom dozom toplih začina...
Ako nikad dosad niste sami pripremali božićni kruh, ne morate ni ove godine jer njihov je usavršen u svakom detalju. Tijesto za kruh fermentira tijekom 24 sata, a za to vrijeme Noelov tim priprema kandirane viške naranče, moči sultane u rum i usitnjava bademe te priprema začine kako bi božićni kruh već na prvi griz izmamio uzdah zadovoljstva. Bez kolača od dizanog tijesta nema Božića pa Noel Bread&Deli nudi i sočne babke punjene bogatim nadjevom od tostiranih badema, cimeta i šećera ili pak maka. Mi smo isprobali ovu prvu varijantu, planula je u sekundi!
Ako ste ljubitelji suhih kolača možete birati između tri vrste domaćih, ručno rađenih keksa 'pomaknutih' sastojaka. Mak, brusnice i čokolada skladno se nadopunjuju u keksu koji svojim oblikom i teksturom neodoljivo podsjeća na 'choco chip cookie'. Ekipi Noel Bread&Delia favorit je keks od čokolade, lješnjaka i heljde koji se gricka s apsolutnim zadovoljstvom, a i izgleda moćno dok je na tronu zdravih grickalica keks od kandiranih badema, zobi i grožđica. Okus - vrhunski!
Mislilo se i na ljubitelje kremastih kolača pa su za Božić njihovi aromatični muffini dobili 'srce' od vrhunskog čokoladnog ganacha i mrvica zrna kakaa, a kad poslužite kolač od mrkve tražit će se komad više. Raskošne arome koje razvijaju topli začini u kombinaciji s ugodnom gorčinom iz bogatih komada oraha utkanih u sočan biskvit te nježnom kremom od sira, ovaj kolač odmah je postao jedan od favorita brojnih kupaca.
Naravno, u Noel Bread&Deliu i dalje vas čeka standardna ponuda vrhunskog kruha i peciva, nadopunjena novim kruhom od heljde i riže. Kad uz fina blagdanska jela poslužite njihove pekarske proizvode odmah ćete shvatiti u čemu se krije ona razlika u cijeni između njihovih pekarskih proizvoda i onih na koje smo navikli.