Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jednostavnije ne može

Žena otkrila super trik: Napravite sami sladoled iz McDonald'sa s okusom pite od jabuke, evo kako

Shuttershock
04.05.2021.
u 10:30

Video koji je objavila oduševio je sve velike ljubitelje McDonald's deserata.

Jedna je žena smislila jednostavan način za poboljšati popularni McDonald's desert - sladoled McFlurry. Prvo je naručila McFlurry sladoled s umakom od vruće karamele, a onda unutra zgnječila i dvije pite od jabuka.

Na društvenim je mrežama pod imenom kateholderness podijelila svoju ideju za staru/novu McDonald's poslasticu koja se, kaže, u nedostatku pribora može u sladoledu zgnječiti i sa žlicom.

Nakon što ju je oduševila ova kombinacija okusa, Kate je ponovno otišla u popularni lanac brze hrane gdje je  zamolila osoblje da joj pitu ne donose odvojeno, već zgnječenu u McFlurry-ju, no na njeno iznenađenje McDonald'sov ju je zaposlenik odbio.

Svjesna da mu izvršavanje takvog prohtjeva ipak nije u opisu posla, Kate se nije bunila već je sama prilagodila svoj desert i online objasnila:

Ledenjačka jezera milijunima prijete poplavama. Znate li koja su područja najugroženija?

1/3

- Uzmite bilo koji McFlurry po izboru i dvije pite od jabuka i dobro ih unutra zgnječite i izmiješajte - kaže ona u videu koji je oduševio ljubitelje McDonald's deserata.

- Izgleda odlično, zašto se toga nikad nisam sjetila - piše jedna korisnica, no nekima se nije baš svidjela ideja miješanja hladnog sladoleda s vrućom pitom, pa su upozorili da je ta kombinacija jedna od 'sigurnijih' za uništiti zube.

Inače, McDonald's ubrzo zbog velike potražnje u prodaju vraća i neke starije okuse sladoleda koje jedno vrijeme nisu imali u ponudi, Galaxy Chocolate McFlurry i Galaxy Caramel McFlurry, piše Ladbible.

Čokoladni keksi od samo pet sastojaka pravi su hit na internetu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije