što zaista žele

Ovo su maštarije koje rijetko koji muškarac nema. Znatiželjne?

Seks, žena, muškarac
Foto: Thinkstock
18.04.2014.
u 20:51

Muškarci sanjaju (i doslovno!) da ih žena počne dodirivati dok spavaju i tako inicira seks. A onda se stvari razvijaju u smjeru oralnog seksa, nakon kojeg žena zauzima pozu na partneru i sporo ga dovodi do vrhunca!

Spori seks

Muškarci se često žale na to da seks ne traje dovoljno dugo. Možda će vas to nasmijati, ali to je istina. Muškarci žele predigru, baš kao i žene, i uživaju u odnosu koji se prekida, pa ponovo počinje, prekida i počinje... i tako satima. Znate, to je ona vrsta seksa kojoj cilj nije brzi orgazam. Većina muškaraca preferira sporo osvajanje vrha.

Seks usred noći

Muškarci sanjaju (i doslovno!) da ih žena počne dodirivati dok spavaju i tako inicira seks. A onda se stvari razvijaju u smjeru oralnog seksa, nakon kojeg žena zauzima pozu na partneru i sporo ga dovodi do vrhunca! U tehničkom smislu, većina muškaraca bit će potpuno probuđena, ali i omamljena. Zapravo, doživjet će to kao da istovremeno sanjaju o seksu i zaista vode ljubav!

Komplicirani seks i rat s odjećom

Foto: pixabay

Foto: Thinkstock

Odavno vrijedi mišljenje da muški svijet očekuje da žena, čim partner poželi seks, istog trenutka ostane bez odjeće. E, pa, nije tako! Muško uzbuđenje obično raste dok se bore sa zatvaračima, gumbićima, najlonkama, silnim trakama i naramenicama... Još je uzbudljivije ako se ispod odjeće ukaže neko krajnje neočekivano donje rublje – posebno ako odražava potpuno drugu prirodu žene od one koju prezentira odjećom. Razumijete?

Seks s preciznim uputama

Muškarcima je zaista stalo da partnerica doživi orgazam. Zapravo, oni su s vremenom postali gotovo patološki zabrinuti da mnoge žene ne doživljavaju vrhunac ili da ga lažiraju. Zato, recite im točno što želite! Muškarci su napokon shvatili da nešto što djeluje kod jedne žene možda ne djeluje kod druge. Osim toga, ono što je ženu zadovoljilo prošle noći možda neće biti dovoljno dobro za tjedan dana. Muškarci se uglavnom vode ženskim uzdasima, koji baš i nisu uvijek pouzdani pokazatelji stupnja zadovoljstva. Dakle, pričajte i zahtijevajte – naravno, maznim i seksi glasom – što, kada i kako želite.

>>Ne možete doživjeti orgazam? Pokažite mu kako se sami zadovoljavate

>>Što učiniti kad vam on ne želi pružiti oralni seks, ali ga sam želi?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije