Nataša Janjić od bivšeg dečka traži da joj isplati novac za pola stana

09.03.2009.
u 20:06

Nataša Janjić od svog bivšeg dečka Antonija Nuića traži da joj isplati novac za stan koji su kupili dok su bili u vezi.

– Uopće ne želim trošiti vrijeme na komentiranje nekih poluistina nekih polunovinara koji, na žalost, za to dobivaju i plaću – bio je Natašin jedini komentar na nagađanja da ona od svog bivšeg traži da joj isplati puno veći iznos od onoga koji je dala za njihov stan jer danas stan vrijedi sigurno puno više.

Osim navodnih prepirki s redateljem Nuićem s kojim je u vezi bila četiri godine, u posljednje vrijeme glumica je doista mamac za skandale, a većina tračeva proizašla je iz glumičinih napisa na njezinu Facebook profilu. Nedavno su je optužili da je Jošku Lokasu razorila brak. Kako se pričalo, voditelj nije mogao odoljeti čarima lijepe glumice i zbog nje je napustio trudnu suprugu i djecu.

– Jedino što želim poručiti jest da sam usred proba za predstavu Renea Medvešeka i uskoro imam premijeru filma “Sveti Georgije ubiva aždaju” u Sava centru u Beogradu koji sam šest mjeseci snimala s najpoznatijim glumačkim imenima bivše države. Zanima li to ikoga? – kratak i jasan bio je odgovor glumice Nataše Janjić.

Želite prijaviti greške?