costa dostigao mutua

Porazi Kranjčara i Jelavića, Rooney postigao 176. gol i postao treći strijelac Premiershipa!

rooney
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/2
27.09.2014.
u 18:45

Dejan Lovren odigrao je 90 minuta za Redse.

Niko Kranjčar i Nikica Jelavić odigrali su svih 90 minuta za svoje momčadi u 6. kolu Premiershipa - i doživjeli poraze.

Nikin QPR loše je prošao kod Southamptona (1:2) dok je Jelavićev Hull na domaćem travnjaku u uzbudljivom susretu ipak morao priznati primat prvaku Manchester Cityju (2:4).

Građani su već u 11. minuti imali prednost 2:0, no Hull je do 32. minute poravnao rezultat (2:2). Ipak pobjedu Cityju donose, Džeko, svojim drugim pogotkom na susretu, te Lampard. Iskusnom veznjaku bio je to četvrti pogodak u posljednja tri susreta.

U 223. "Merseyside derbiju" Liverpool je remizirao s Evertonom, završilo je 1:1. Bio je to 68. neodlučeni rezultat u susretima ovih gradskih rivala. Pogodak za Liverpool postigao je Steven Gerrard u 65. minuti, dok je u sudačkoj nadoknadi izjednačio Jagielka. Dejan Lovren odigrao je 90 minuta za Redse.

Chelsea je lakoćom odradio posao u susretu protiv Aston Ville (3:0), a Diego Costa bio je strijelac pogotka za 2:0 u 59. minuti koji mu je bio već 8. ove sezone u Premiershipu. Ujedno on je postao prvi igrač od Adriana Mutua 2003. koji je postigao pogotke u uvodna tri kola na Stamford Bridgeu.

Manchester United teškom je mukom svladao West Ham (2:1). Iako su Crveni vragovi do 22. minute već postigli dva pogotka (Rooney i Van Persie), a kako je Rooney u 60. minuti isključen, sačuvali su pobjedu uz dosta muke. Ujedno bio je to Rooneyjev 176. pogodak u Premiershipu čime je na vječnoj ljestvici prestigao Henryja (175). Ispred njega su Shearer (260) i Andy Cole (189).

Crystal Palace pobijedio je Leicester City 2:0 dok na ogledu Sunderlanda i Swansea nije bilo pogodaka (0:0).

Poredak: Chelsea 16 bodova, Southampton 13, Manchester City 11, Swansea i Aston Villa po 10 bodova...

>>Bayern pobijedio na gostovanju, Schalke srušio Borussiju

>>Jagielka šokirao Liverpool u sudačkoj nadoknadi i zabio za remi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije