pozvao birače na parlamentarne izbore

Pernar: I K. Grabar- Kitarović i Josipović su marionete EU-a i NATO-a

Ivan Pernar
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/3
28.12.2014.
u 22:04

Na pitanje smatra li mogućim na parlamentarnim izborima postići ovakav uspjeh kao na ovim predsjedničkim, Pernar je odgovorio da sve ovisi o tome hoće li se građani osvijestiti i kada.

- Oba predsjednička kandidata, Kolinda Grabar Kitarović i Ivo Josipović su marionete Europske unije i NATO-a i neće raditi u interesu građana Hrvatske već u interesu tih stranih lobija, izjavio je Ivan Pernar nakon dolaska u stožer Ivana Vilibora Sinčića.

Na upit zašto se nije on kandidirao u ovoj utrci za predsjednika kao puno poznatiji aktivist, Pernar je odgovorio da je Ivan Vilibor Sinčić puno bolji kandidat te da je to ovim izbornim rezultatom i pokazao.

Poručio je da je sasvim nebitno kome će birači dati svoj glas u drugom krugu predsjedničkih izbora te pozvao građane da izađu na parlamentarne izbore i daju svoj glas Sinčiću.

Za HDZ je rekao da je "riječ o zločinačkoj organizaciji", a SDP-ovu vlast je okarakterizirao kao "potpuno nesposobnu."

Foto: Petar Glebov/PIXSELL

Foto: Petar Glebov/Pixsell

Na pitanje smatra li mogućim na parlamentarnim izborima postići ovakav uspjeh kao na ovim predsjedničkim, Pernar je odgovorio da sve ovisi o tome hoće li se građani osvijestiti i kada.

- Deložacije koje se sada događaju nekom drugom, sutra se mogu dogoditi vama, poručio je Pernar.

>>Iz Sinčićevog stožera uzvratili Opačićki: Vaša politika je politika propasti Hrvatske!

>>Milanka Opačić: Gospodin Sinčić je jedna šarena laža

Komentara 16

Avatar abakus
abakus
22:23 28.12.2014.

Sinčiću jedan dobronamjeran savjet od čovjeka koji mu je danas dao svoj glas: Maknite Pernara od sebe ili mu barem recite da ne izlazi s izjavama u medije. Samo će Vam naštetiti.

Avatar Duran Duran
Duran Duran
22:16 28.12.2014.

Poraz ti je zagarantiran kad se slikaš s ovom bijedom.

MX
Mister X
02:09 29.12.2014.

Za HDZ je rekao da je "riječ o zločinačkoj organizaciji", a SDP-ovu vlast je okarakterizirao kao "potpuno nesposobnu.", navali narode i sada biraj jednom ove drugi put druge trećih nema i neće nikada biti . Možda samo dobra mješavina ovih dvoje ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije