ŽIVOT NA VAGI

Alina i Marija ne vjeruju u pobjedu: 'Znamo koga će prvoga eliminirati'

Foto: RTL
1/6
17.10.2024.
u 10:55

Pobjednik današnjeg izazova će biti onaj tim koji ostane zadnji držati ovu bačvu u zraku

Pred natjecateljima showa "Život na vagi" je još jedan veliki izazov, a nagrada je prilično vrijedna - dva kilograma prednosti na nadolazećem vaganju „Nagrada je odlična iako mislim da nam nije potrebna; radimo cijeli tjedan, borimo se, dajemo sve od sebe…“, komentirao je Antonio prije nego što je doznao kakav je zadatak.

„Dolazimo na nekakvo močvarno područje i već vidim kako trebamo plivati, roniti i brojati te lopoče ili čaplje oko nas“, šalila se Nina, a Marija se samo nada da neće biti uključene i žabe jer ih se jako boji. „Trebat će grabiti vodu i točiti u bačve“, dobro je procijenio Ivica, što su potom i treneri objasnili. Pobjednik današnjeg izazova će biti onaj tim koji ostane zadnji držati ovu bačvu u zraku.

Na početku igre svaka je bačva napunjena s deset litara tekućine, samo jedan član tima smije držati bačvu, a ono što radi drugi je jako važno - drugi član tima odlazi na rijeku po kante koje puni vodom i onda tu vodu ulijeva u bačve suparničkih timova. Budući da Davorka još uvijek ne može sudjelovati u ovom izazovu, Mateo će držati bačvu pa što bude. „Najbolje bi bilo da mi netko da štap i da sjednem tu i pecam. Ali i držanje bačvi će mi ići od ruke“, rekao je Mateo dok je Esmir objašnjavao Antoniju: „Kad vidiš tko meni napuni, onda ti njemu.“

„Već u startu vidim da će dečki možda imati prednost zbog jačine u rukama, ali idemo se potruditi i probati pa nikad se ne zna“, rekla je Nina, a Alina i Marija sigurne su da im se ne piše dobro. „Znamo koga će prvoga eliminirati“, rekle su. Hoće li natjecatelji zelenom timu prvom puniti bačvu i kakva će im zapravo biti strategija - ne propustite pogledati u 21.15 na RTL-u ili već danas na platformi Voyo!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije