Iskrenost

Angelina Jolie: Moja djeca znaju da su usvojena

Jolie Pitt
Foto: Pixsell
1/3
07.05.2011.
u 15:43

Ona i Brad često razgovaraju sa djecom o toj temi, a nedavno su ih odveli i na premijru filma "Kung Fu Panda" čiji se dio radnja vrti oko usvajanja

Zgodna glumica Angelina Jolie otkrila je kako je svoju usvojnu djecu upoznala s činjenicom da im ona nije biološka majka. Ona i njen životni partner Brad Pitt otvoreno uvijek razgovaraju sa svojih šestoro djece od koji su troje usvojili. Kako bi im što bolje približila tu tematiku djecu je odvela na premijeru filma "Kung Fu Panda 2" čija se radnja vrti oko ove teme. - Htjela sam vidjeti njihove reakcije i hoće li biti pitanja nakon filma, ali nisu previše raspravljali baš zato što Brad i ja s njima često pričamo o tome - kaže 35-godišnja glumica. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije