Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na večernji tv

Baby Lasagna je prošao u finale! S Moranom Zibar i Emilijom Kokić analiziramo prvo polufinale Eurovizije

Foto: Borna Filić
1/3
08.05.2024.
u 09:40

Prvo polufinale Eurovizije ćemo danas analizirati s lovkinjom Moranom Zibar, koja je ujedno i veliki fan ovog natjecanja a u studio se javlja i pobjednica Eurosonga Emilija Kokić. Voditeljica je urednica Scene Večernjeg lista Anamarija Kronast.

U švedskom Malmöu u utorak je održana prva polufinalna večer ovogodišnjeg izdanja Eurovizije. Glazbeni spektakl bio je sačinjen od 15 nastupa zemalja koje su pokušale izboriti prolazak u veliko finale koje je zakazano za subotu, 11. svibnja. Uz to nastupile su i još tri zemlje koje svoje mjesto u finalu već imaju, a to su: zemlja domaćin Švedska te Velika Britanija i Njemačka. Naš Baby Lasagna prošao je u finale, a u prijenosu se vidjelo i koliki je favorit za pobjedu jer je cijela publika zajedno s njim plesala u ritmu 'Rim Tim Tagi Dim'.

VEZANI ČLANCI:

A kako su nastupali drugi, što je bilo posebno efektno i kako su bili odjeveni ili prihvaćeni od publike... ali i o samom Lasagni, ćemo danas pričati s lovkinjom iz 'Potjere' Moranom Zibar, koja je ujedno i veliki fan ovog natjecanja. U studio se javlja i pobjednica Eurovzije Emilija Kokić, koja je jedina s grupom Riva i pjesmom 'Rock Me'  dovela ovo natjecanje u Zagreb. Voditeljica je urednica Scene Večernjeg lista Anamarija Kronast. Emisiju možete pogledati na našem portalu, te na Youtube kanalu Večernjeg lista

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije