Neće šutjeti

Baka Justina Timberlakea: Zvao me na Božić, pale su zaruke

Timberlake Biel
Pixsell
06.01.2012.
u 14:36

Poznati unuk naredio joj je da ne priča o tome, međutim, razigrana gospođa Bomar svoju je sreću podijelila s cijelim svijetom. I to nije prvi put da ga baka odaje; 2009. godine izjavila je da su Jessica i Justin pred razlazom.

Ako je i bilo dvojbi oko tajnih zaruka Justina Timberlakea i Jessice Biel krajem prošle godine, sada ih više nema. Oglasila se, naime, baka popularnog pjevača, Sadie Bomar i svijetu otkrila slatku tajnu:

- Zvao me je na Božić i rekao da se zaručio - rekla je presretna baka.

Dodala je kako joj je poznati unuk naredio da ne priča o tome s novinarima, barem dok ne prođu praznici. Međutim, razigrana gospođa Bomar svoju bi sreću podijelila s cijelim svijetom, pa se odmah raspričala s novinarima.

Ovo nije prvi put da baka otkriva javnosti što radi njezin unuk. Podsjetimo, 2009. godine izjavila je da su Jessica i Justin pred razlazom.

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
17:51 06.01.2012.

više je neće zvati, ............ili će je zvati kad treba nešto prenijeti novinarima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije