Big Brother

Luka puca po šavovima, dosta mu je svega

Foto: RTL
1/3
28.02.2018.
u 14:39

Luka je povjerio Luciji kako je nezadovoljan i misli da je preozbiljan za ovaj show.

Nakon što je otvoreno rekao Anezi što misli o njoj Luka Rok se sve više počeo povjeravati novoj prijateljici u Big Brotheru - Luciji.

Posljednjih dana Luka Rok se ponaša agresivno i njegovo loše ponašanje imalo je kulminaciju svađom s Anezi nakon koje je rekao kako više ne želi s njom komunicirati.

Luciji je rekao kako je nezadovoljan i rekao je kako misli da je preozbiljan za ovakav show. Lucija se nije složila s njim i rekla mu je kako je on idealan kandidat za Big Brother i misli da malo pretjeruje. 

- Sve mi je ovo apsurd, ne da mi se disati - rekao je Luka. 

1/23

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije