Zbog ljubavi se preselio

Brazilski maneken i hrvatski zet pokazat će svoje plesne vještine u showu Nove TV

Foto: Instagram
1/5
07.02.2022.
u 17:55

Pedro Soltz u braku je s manekenkom i voditeljicom Iris Cekuš, a angažman u "Plesu sa zvijezdama" ga veseli i kaže da iako voli plesati kada je ova vještina u pitanju ima dvije lijeve noge.

U novoj sezoni "Plesa sa zvijezdama" koja uskoro opet kreće na Novoj TV jedan od natjecatelja će biti i Pedro Soltz, brazilski maneken koji je u braku s hrvatskom manekenkom i voditeljicom Iris Cekuš. 

- Kažu da Brazilci imaju ples i pokret u krvi, pa je ovo idealan način da svi mi to saznamo iz prve ruke. Čak i ja! Ovakav show je malo izvan moje zone komfora i svakodnevno suočavanje s nečim novim, kao što je ples za mene, bit će apsolutna borba. - izjavio je Pedro za Dnevnik.hr i objasnio kako kada je ples u pitanju ima dvije lijeve noge.
- Moram priznati, iako volim plesati, o plesu ne znam ništa! Imam totalno dvije lijeve noge za ples, što ćete i vi i gledatelji vrlo brzo vidjeti. Jako sam sretan što sam dobio priliku kroz ovaj show proći kroz taj proces učenja koraka, pokreta i zapravo ući u cijelu tu plesnu tematiku na neki zabavan način - kaže 38-godišnji Pedro. U Hrvatskoj živi od 2016. godine zbog ljubav prema Iris koju je upoznao u Italiji. Brazil je napustio s 19 godina i zbog manekenstva je često mijenjao adrese diljem Europe i svijeta.

U Italiji su Iris i Pedro živjeli duže vrijeme i tamo im se rodila i kćer i kada su se vratili u Hrvatsku nisu imali konkretne planove o tome da ovdje ostanu zauvijek, ali kaže kako je sretan što su u vrijeme pandemije bili baš u Hrvatskoj koju je zavolio kao vlastitu domovinu.  Pedro, kojeg je jedan američki portal 2013. godine proglasio najseksepilnijim muškarcem na svijetu, kaže kako mu Brazil nedostaje i s obitelji je imao planove živjeti tamo ali pandemija koronavirusa i novi angažman u "Plesu sa zvijezdama" taj su plan stavili na čekanje. Osvrnuo se i na to kako supruga Iris komentira što se njegovo ime često nalazi na popisu najseksepilnijih muškaraca.

- Iris i sama kaže kako se ona apsolutno slaže s tom titulom, no kako sam i rekao, ne progleda mi kroz prste zbog nje kada su u pitanju obaveze. Iris i ja smo vrlo temperamentni i karakterni i upravo se zato super slažemo, tako da i ta ljubomora dolazi u nekim normalnim količinama - kaže Pedro. 

VIDEO Netflixov dokumentarac o Ronaldovoj Georgini ima najgore ocjene publike: 'Plitko i površno'

 

Komentara 1

HE
Herceg56
18:10 07.02.2022.

Kruha i igara samo tako i prikažite ljudima kako se brzo zgrće lova...,ma dadnite mu motiku u ruke ili lopatu pa u rudnik i tamo ga snimajte pa da vidimo hrvatskog zeta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije