širila tračeve

Courtney Love ispričala se kćeri Frances Bean

'Courtney Love and Frances Bean Cobain at the Rodeo Drive Walk of Style Awards in Los Angeles on February 8, 2007. Photo: Press Association/Pixsell'
Press Association/PIXSELL
15.04.2012.
u 15:02

Nakon što je na Twitteru napala Davida Grohla da se nabacivao njenoj kćeri Love se na istom mjestu i ispričala.

Uvidjevši da je pogriješila optuživši najboljkeg prijatelja svog pokojnog muža rokera Davida Grohla da se nabacivao njenoj kćeri Frances Bean Courtney Love ispričala se oboma.

- Oprosti Bean što sam povjerovala u tračeve. Mamica te voli, napisala je Love na Twitteru. Cobainova kćer koja živi daleko od očiju medija naljutila se na majčine tvrdnje kako je frontman Foo Fightersa htio spavati s njom jer je seksualno opsjednut  Kurtom Cobainom.

Grohl je optužbe nazvao lažnim i ridikuloznim, kao i sama Frances.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije