Za Guinnessa

David Hasselhoff potukao sve rekorde po količini alkohola u krvi

david hasselhoff
Reuters
25.04.2011.
u 14:31

Anđeli su me morali dovesti do samog ruba, kako bi mi skrenuli pažnju i natjerali da se ostavim pića. Nikad pad nije bio bitan nego brzina kojom ustajete, a ja ću ustati. Hasselhoffovi se ne saginju - ispričao je glumac

David Hasselhoff izjavio je za “News of the World” da je, od kada postoji rehabilitacijski centar Betty Ford, upravo on imao najviši postotak alkohola u krvi.

- Bio sam u tako lošem stanju da sam medicinski trebao biti mrtav. Dotaknuo sam samo dno nakon čega sam ušao u ‘Betty Ford’. Sjećam se jedne stare holivudske šale: ’Kada ti je karijera na zalasku, uđi u Betty Ford da bi privukao pažnju medija”, rekao je Hasselhoff.

Glumac i pjevač, koji je i dalje najpoznatiji po ulozi čuvara plaže, imao je dosta problema s pićem i 2009. godine je odvezen u bolnicu zbog trovanja alkoholom. Tada je utvrđeno da ima 3,9 promila alkohola u krvi, zbog čega je lako mogao pasti u komu pa čak i umrijeti.

- Bio sam i prije na rehabilitaciji, ali sam već nakon osam dana pozvao taksi i otišao kući. Anđeli su me morali dovesti do samog ruba, kako bi mi skrenuli pažnju i natjerali da se ostavim pića. Nikad pad nije bio bitan nego brzina kojom ustajete, a ja ću ustati. Hasselhoffovi se ne saginju - ispričao je glumac koji je trenutačno jedan od članova žirija showa “Britain's Got Talent”, a ove godine je izdao i novi album pod nazivom “A Real Good Feeling”.

Ključne riječi

Komentara 7

LE
Lego
15:50 25.04.2011.

5.4 prje dvije godine je imala nasa susjeda,nedavno 5.6,objavljeno usvim vecim listovima u BRD

LE
Lego
15:58 25.04.2011.

bucican,vjerujem ti,pekao sam rakiju u donjoj bucici,znam koliko ljudi popiju.

AB
ABESINAC
15:01 25.04.2011.

Halo gospoda od 1982 pa do 1987 sam svaki dan imao 3.4-4.0 promila alkohola.Policija mi nije vjerovala a oni su krv slali na vjestacenje.Pitali su me jel moguce da vozim auto a da nisam napravio unfal.Smijem se zaklet za ovo sto nalisah. tko me poznaje zna da govorim istinu.pozdrav iz ABESINIJE ( ETIOPIJA )

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije