LOVE KALENDAR

Emily se gola valjala u špagetima, voditelj je napao: 'ona je globalna fufa'

Emily Ratajkowski
Foto: LOVE Magazine
1/10
06.12.2017.
u 18:17

Putena Emily snimila je svoj video za adventski kalendar magazina Love u kojem leži na stolu u donjem rublju i trlja se špagetima i sosom. Dok su se mnogi fanovi oduševili, bilo je i onih kojima se to nije svidjelo.

Manekenka Emily Ratajkowski ponovno je podignula prašinu provokativnim videom i fotografijama. Putena Emily snimila je svoj video za adventski kalendar magazina Love u kojem leži na stolu u donjem rublju i trlja se špagetima i sosom. Dok su se mnogi fanovi oduševili, bilo je i onih kojima se to nije svidjelo.

Poznati voditelj emisije "Good Morning Britain" Piers Morgan tako je Emily nazvao "globalnom fufom" i rekao joj kako bi "trebala naći pravi posao".

Njegova suvoditeljica Susanna Reid stala je u Emilynu obranu i kazala da voditelj ima osobnih problema s glumicom te da njeno skidanje promovira feminizam.

Inače, Morgan je već jednom napao Emily jer je prijateljima slala božićne čestitke na kojima je gola, a sukobio se i s Kim Kardashian oko njenih golih selfieja.

Emily Ratajkowski
1/8

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije