ne da se vezati

Eva Mendes: Brak je za mene dosadan i arhaičan

eva mendes
pixsell
27.04.2011.
u 09:39

Brak i djeca nisu za mene. Volim ta mala slatka stvorenja, ali mnogo mi je draži moj dugi san, izjavila je glumica koja je prošle godine prekinula osmogodišnju vezu s redateljem Giorgiom Augustom.

Američku glumicu kubanskih korijena Evu Mendes teško da će netko toliko šarmirati da je odvede do oltara jer 37-godišnja ljepotica od braka već godinama uporno bježi. Glumica je prošle godine prekinula osam godina dugu vezu s peruanskim redateljem Giorgiom Augustom s kojim, kaže, nikad nije ni pomislila vjenčati se iako je bila jako zaljubljena.

– Brak je nepotreban, samo ga ovo društvo čini jako važim. Za mene je to arhaičan čin, posve nevažan i neprivlačan. I ono što je najvažnije – jako dosadan. Ja sam buntovnica, a to je danas posljednja stvar oko koje se mogu pobuniti –  kaže Mendes koja zasad zazire i od majčinstva.

– Djeca nisu za mene. Volim ta mala slatka stvorenja, ali mnogo mi je draži moj dugi san. Ja sam osoba koja se o svemu previše brine – objasnila je Eva.

 

Komentara 5

PO
poirot
11:23 27.04.2011.

Djeca nisu za mene. Volim ta mala slatka stvorenja, ali mnogo mi je draži moj dugi san --------------------------------------------------------------------------------------------------------- Čega se pametan stidi...............

IV
ivicas
11:08 27.04.2011.

egoizam je na cijeni danas

RR
red_rad_disciplina
11:20 27.04.2011.

haha za 30 godina bu se lupala po glavi što mora umrijet sama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije