Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROVIZIJA

Fanovi misle kako je jedna natjecateljica pokradena, usporedili je s Albinom: 'Pravda za Ronelu'

Foto: PIXSELL
1/6
11.05.2022.
u 22:15

Jedan je korisnik TikToka njen neulazak u finale usporedio s prošlogodišnjim neulaskom naše Albine. U videu koji je naslovio "pravda za Ronelu i Albinu" vide se fotografije njihovih nastupa, a u pozadini se čuje tekst pjesme "Exile" Taylor Swift: "Vidjela sam već ovaj film, i nije mi se svidio". Video je pregledan čak 300 tisuća puta, a ima skoro 1000 komentara fanova

Nakon sinoćnjeg prvog polufinala Eurovizije zaredali su se komentari na društvenim mrežama u kojima su fanovi iznijeli svoja mišljenja, a mnogi misle kako je najviše pokradena predstavnica Albanije Ronela Hajati, koja je prva nastupila s pjesmom "Sekret".

Jedan je korisnik TikToka njen neulazak u finale usporedio s prošlogodišnjim neulaskom naše Albine. U videu koji je naslovio "pravda za Ronelu i Albinu" vide se fotografije njihovih nastupa, a u pozadini se čuje tekst pjesme "Exile" Taylor Swift: "Vidjela sam već ovaj film, i nije mi se svidio". Video je pregledan čak 300 tisuća puta, a ima skoro 1000 komentara fanova.

@eurovanya JUSTICE FOR RONELA AND ALBINA #eurovision2022 #eurovision #esc #esc2022 #eurovisiontiktok #albania #croatia #hrvatska #eurovisionsongcontest #ronelahajati #albina #ticktock #sekret #Shqipëri ♬ exile - Taylor Swift

 

Inače, Ronela je rođena je i odrasla u Tirani u Albaniji, a sudjelovala je na raznim pjevačkim i plesačkim natjecanjima kao dijete prije nego što se ozbiljno počela baviti pjevanjem. Poznata je po svestranosti u svojoj glazbi, stilu i nastupima, što je pokazala i na Eurosongu nastupivši prva u oskudnom kostimu. Ronela je velika zvijezda u svojoj zemlji, a na društvenim mrežama prati je više od 700 tisuća ljudi. 

Nakon što nije ušla u finale ovogodišnje Eurovizije oglasila se na Instagramu i zahvalila na podršci. 

- Čak da sam i ušla u finale biila bih zadnja! Znam! Ali količina ljubavi koju sam dobila je ogromna ! Pobijedila sam na Euroviziji jer sam osvojila publiku! I publika je uvijek u pravu! Volim vas - napisala je Ronela. 

VIDEO: Mia Dimšić nakon nastupa: 'Ponosna sam na svoj tim' 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije