Ana Gruica Uglešić

FOTO Poznata splitska glumica pokazala kako uživa u Grčkoj, a istaknula je i guzu u tangama ispod haljine

Foto: Instagram
1/9
29.07.2024.
u 21:30

Ova prezgodna 41-godišnja glumica ostavila je svoje pratitelje na društvenoj mreži bez daha kada je pozirala u crnoj haljini s prozirnim čipkastim detaljima. Objavila je niz fotografija, a preplanula Ana na jednoj se fotografiji čak s leđa okrenula te istaknula zategnutu stražnjicu i crne tange.

Splitska glumica i poznata zaljubljenica u fitness i zdrav način života, Ana Gruica Uglešić, trenutno boravi u Grčkoj na otoku Mykonos, a divnim se fotografijama pohvalila i na svom Instagram profilu. Ova prezgodna 41-godišnja glumica ostavila je svoje pratitelje na društvenoj mreži bez daha kada je pozirala u crnoj haljini s prozirnim čipkastim detaljima. Objavila je niz fotografija, a preplanula Ana na jednoj se fotografiji čak s leđa okrenula te istaknula zategnutu stražnjicu i crne tange. 

"Dan 1/2", napisala je u opisu fotografija na kojima uživa s prijateljima, ali i uživa u sunčanju i dobrom provodu. Na fotografijama je se može vidjeti u raznim ljetnim izdanjima, pa je tako, osim u seksi crnoj haljini, pozirala i u crveno-bijelom kompletiću koji se sastoji od hlačica i lepršave košulje, ali i u kupaćem kostimu popularnog leopard uzorka.

Podsjetimo, Ana često na društvenoj mreži dijeli trenutke iz privatnog života, a često svoje obožavatelje oduševljava zgodnim modnim kombinacijama i savjetima za trening. Tako je nedavno na Instagramu objavila fotku na kojoj zavodljivo pozira na stolici u bijeloj haljini koju je podigla i tako pokazala svoje vitke noge. "Još sam, još sam Ana iz Sitnoga..." napisala je uz emotikone koji plaču od smijeha, referirajući se na hit Jennifer Lopez "Jenny from the Block".

 

 

VEZANI ČLANCI:

 

U komentarima je dobila brojne komplimente.  "Alo, maco", "Ovo je nešto posebno", "Kraljica", pisali su joj pratitelji. Nedavno je tako bila i u New Yorku gdje je otišla u posjet svojoj mlađoj sestri Petri, a koja se u travnju udala za svog partnera Sonnyja DeJoria. 

 

1/14

 

 

VIDEO: Oženio se Matija Cvek, zasjao je u ružičastom odijelu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije