Veliko slavlje

FOTO Supruga Dina Rađe proslavila 47. rođendan, a prijateljicama poručila: 'Volim ove glupe purgerice'

Foto: Instagram
1/3
07.07.2024.
u 12:50

Godine 1995. Viktorija Rađa je ponijela titulu druge pratilje Miss Hrvatske nakon što je pobijedila na izboru za Miss Dalmacije. Sada je ova simpatična Splićanka proslavila svoj 47. rođendan u najdražem joj društvu

Bivša manekenka i supruga košarkaša Dina Rađe, Viktorija Rađa proslavila je svoj 47. rođendan u društvu prijateljica. - Evo nas, spojene, glupe i ujedinjene. Volim ove glupe purgerice - poručila je Viktorija Rađa na svojem Instagram profilu uz snimku s voditeljicom Mijom Kovačić te plesačicama Petrom Jeričević i Paulom Tonković. Nakon toga dodala je još jednu fotografiju s natpisom "Redikulice". Viktorija je odjenula crvenu kratku haljinu, a na glavi je nosila pernati obruč za kosu. Podsjetimo, Đonlić Rađa je već više od dva desetljeća u sretnom braku s našim proslavljenim košarkašem Dinom Rađom. 

Nedavno smo pisali kako Viki, kako je od milja zovu, često objavljuje fotografije na društvenoj mreži Instagram, a svojim objavama plijeni pažnju. Tako je nedavno pozirala u crnom kupaćem kostimu ispred kamenog zida, dok je pozornost ukrala njezina besprijekorna linija i duga smeđa kosa, a na pupku joj se nazirao pirsing. 

 

FOTO Pogledajte kako je Viktorija Rađa proslavila svoj 47. rođendan

1/3

 

VEZANI ČLANCI:

 

U komentarima su se javili brojni pratitelji i poznati prijatelji iz javnog života, a za vitku brinetu imali su samo riječi hvale i pokoju pošalicu: - "Trebala bi smršati", "Ma ne, ovo nisu istine. Nisi OK!", "Lokot na frižider - ja, ti ne", "Mah s koje si ti planete", "Gospođo Viktorija od kada je ta fotografija, naprosto ne mogu vjerovati iskreno da je ta fotka novijeg datuma jer u suprotnom svaka Vam čast" - neki su od komplimenata na račun Rađe.

 

VIDEO: HRT-ova analitičarka razbjesnila muške hejtere: 'Žena komentira nogomet?! Ostavi se ćorava posla'

Ključne riječi

Komentara 4

PA
panda
15:37 07.07.2024.

Ponovno pitam - zašto meni žuti ako koristim istu riječ kao vi u naslovu?

PA
panda
14:58 07.07.2024.

Vi imate u naslovu -glupe purgerice , a meni žuti ?

CH
che99
15:00 07.07.2024.

previše kreveljenja za te godine...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije