Prava sapunica

Frano Lasić zaljubljen u virtualnu prijateljicu Dolores Lambaše?

frano lasic
Robert Anić
08.07.2010.
u 11:51

Tijekom lipnja provodili su se po Istri i Kvarneru, a potom su se spustili do Hvara, gdje su navodno zajedno proslavili Sašin 24. rođendan.

Dubrovački glumac Frano Lasić, koji je prije godinu dana proživljavao privatnu dramu kad ga je voljena zaručnica Dolores Lambaša ostavila preko noći zbog Josipa Radeljaka, ovog ljeta proživljava ljubavnu renesansu. Već nekoliko mjeseci intenzivno se druži sa 32 godine mlađom Slovenkom Sašom Lešnik.

Tijekom lipnja provodili su se po Istri i Kvarneru, a potom su se spustili do Hvara, gdje su navodno zajedno proslavili Sašin 24. rođendan. Sve zajedničke fotografije s romantičnih putovanja posljednjih tjedana atraktivna je Slovenka s ponosom objavila na Facebooku, gdje su oduševljeni prijatelji komentirali kako među njima vrišti ljubavna energija.

Šarmer koji će u studenome napuniti 56 godina još ne želi komentirati vezu. Dok Saša ne odgovara na medijske upite, putem svog internetskog profila poručila je: Vjerujem u čuda!

Glumica Dolores Lambaša, buduća Dikanova supruga, komentirala je kako svojem bivšem zaručniku želi svu sreću u novoj vezi

Ključne riječi

Komentara 6

SM
SMITSMIT
12:21 08.07.2010.

FRANE JE FRIK čovik uzgaja nule i vele zube... lipo nema kaj...

10
101lakeoswego
13:55 08.07.2010.

u nju ili njezinu rit hehehehehehehehehehe

DU
Deleted user
14:14 08.07.2010.

Zaostali pubertetlija u koži starca. Bljak, pa kaj si on i njemu slični misle????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije