Što vi mislite?

Gledatelji primijetili jednu stvar na Maji Šuput pa se pitali u komentarima: 'Što je s kosom? Koma, djeluje kao loša perika'

Foto: Instagram
1/9
21.03.2022.
u 07:53

Jedna od zvijezda večeri svakako je bila i voditeljica Maja Šuput koja, kao i uvijek, plijeni pažnju gdje god da se pojavi, a gledatelji iz emisije u emisiju jedva čekaju vidjeti što će Maja obući i kako će izgledati taj put.

Iza nas je još jedna epizoda showa "Ples sa zvijezdama" u kojoj je ispao još jedan rasplesani par. Nakon što su po glasovima gledatelja Lucija Lugomer i Marko Šapina te Asim Ugljen i Nika Jelić bili dva para s najmanje glasova, u novom krugu glasanja ipak su odlučili da Luciju i Marka nećemo više gledati u showu.

Sinoćnja večer bila je večer uspomena, što je bila i tema cijele emisije, a plesali su se tango, paso doble, quickstep, slowfox, jazz, rumba, valcer i samba. 

Jedna od zvijezda večeri svakako je bila i voditeljica Maja Šuput koja, kao i uvijek, plijeni pažnju gdje god da se pojavi, a gledatelji iz emisije u emisiju jedva čekaju vidjeti što će Maja obući i kako će izgledati taj put. Sjajni stilist Marko Grubnić, vizažist Karlo Rusan te frizer Mijo Majhen sredili su je za sinoćnju emisiju u kojoj je zablistala u sjajnom plavom odijelu i crnim Yves Saint Laurent visokim potpeticama. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Maja je zbilja izgledala sjajno, što se da zaključiti i po komentarima, no nekima se nije dopala njezina frizura. 

 

"Frizura je zaista loša, odražava visoko čelo, promašaj", "Majo neeee, tu periku ni ti ni Franka večeras", "Frizura koma....obleka odlična... molim promijeniti frizera...", "Frizura jako loša, djeluje kao loša perika, čelo mi nekako izgleda čudno i veliko – postarala te. Ostatak outfita odličan, a ukupni dojam vrckasta i simpatična kao i uvijek", "Frizura užas, također i Franka", pisali su gledatelji pod fotografijama. 

Foto: Screenshot/dubrovnik.net
Foto: Screenshot/dubrovnik.net
Foto: Screenshot/dubrovnik.net

VIDEO>>Ovo su najbolji trenuci s 28. svečane dodjele Večernjakove ruže

Komentara 14

DU
Deleted user
10:07 21.03.2022.

kosa? a kaj je sa svim ostalim, zenska djeluje ocvalo

PU
Pup
11:47 21.03.2022.

Vrlo kratko sam naletio na taj program, nešto užasnije u zabavnom programu ne vidjeh u svojih sedam desetljeća ..

DU
Deleted user
11:46 21.03.2022.

Što joj je s kosom? Bolje pitanje je: Šro joj je s mozgom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije