UPOZORILA FANOVE

Glumica (43) iz serije koja je mnogima obilježila djetinjstvo otkrila da joj je dijagnosticirana teška bolest

Foto: YouTube screenshot
1/5
19.08.2024.
u 19:00

Danielle Fishel je dobila dijagnozu jer je otišla na mamografiju isti dan kada je dobila poruku koja ju je podsjetila da mora ići na taj pregled koji inače obavlja svake godine.

Zvijezda serije 'Dječak upoznaje svijet' Danielle Fishel, koja je igrala ulogu Topange, u svom je podcastu 'Pod Meets World' otkrila da joj je dijagnosticiran rak dojke. - Nedavno mi je dijagnosticiran rak dojke. Otkriven je jako, jako, jako rano, tako da je tehnički u nultoj fazi. Danielle, koja ima samo 43 god rekla je kako je morala donijeti puno odluka u posljednjih nekoliko dana, te da će morati na operaciju. 

Foto: Profimedia

- U posljednjih nekoliko dana morala sam donijeti puno odluka - rekla je i napomenula da je isprva mislila ovu tešku dijagnozu podijeliti samo s obitelji i prijateljima. Mislila je da će joj biti lakše da pati u tišini i da će s javnosti ovo podijeliti tek kada rak pobijedi. Mišljenje je promijenila nakon što je pročitala materijal autora Glennona Doylea koji piše kako žene trebaju pomoći drugima na početku ili u sredini iskustva, a ne tek kada bitka bude završena. 

VEZANI ČLANCI:

Fishel je dobila dijagnozu jer je otišla na mamografiju isti dan kada je dobila poruku koja ju je podsjetila da mora ići na taj pregled koji inače obavlja svake godine.  - Našli su ga tako rano da ću biti dobro. Tako da želim ovo podijeliti kako bih ljude upozorila da odu to obaviti. Ako je vrijeme za vaš pregled, a nikada ga niste obavili, idite na pregled. Ako trebate otkriti da imate rak, najbolje je da ga otkrijete kad je tek u najranijoj fazi, ako je moguće. 

GALERIJA Kate Middleton omiljena je članica kraljevske obitelji, ovo su njena najbolja izdanja

1/43

Rekla je i da se ide na sastanke s nekoliko doktora, onkologa, specijalista za zračenje, te specijalista za hormone kako bi isplanirala svoje sljedeće korake. Dodala je i da zna da bi bolest mogla imati utjecaja i na njezin posao. Nedavno je režirala tri epizode serije Lopez vs Lopez. 

VIDEO Baby Lasagna zapalio atmosferu na zadarskom Forumu, publika mu posvetila transparente

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije