PROMJENE

Hana je u 'Život na vagi' ušla s 138,3 kg i sada se pohvalila boljom fizičkom i mentalnom formom i još jednom novosti

Foto: RTL Screenshot
1/9
24.08.2024.
u 19:44

Više od 70 kilograma masti pretvorila sam u mišiće, a svi trikovi nalaze se na mom YouTube kanalu, otkrila je

Kao natjecateljicu showa 'Život na vagi' Hanu Sokač upoznali smo prije sedam godina kada je u show ušla s 138,3 kilograma, a na finalnom vaganju vaga je otkrila kako je Hana izgubila ukupno 32 kilograma. Nakon showa pokrenula je i svoj YouTube kanal u čijem opisu piše:

Vjerujem u pozitivne promjene, te da smo svi jedinstven dio svijeta. Kroz ''Era of Love'' dijelim strast prema življenju, kreiranju i osobnom razvoju. U životu sam prošla svašta i nastavila gledati naprijed. Ovdje sam da motiviram i probudim ljubav. Osjećaj se dobrodošlo.  U razgovoru ta RTL rekla je kako je završila marketing, društvene medije i odnose s javnošću na DOBA fakultetu, te je otkrila još pokoji detalj i novosti iz svog života. 

VEZANI ČLANCI

"S obzirom da se ljetne temperature polako spuštaju, a jesen stiže - aktivan stil života i dalje je ključan. Mogu se pohvaliti novim poznanstvima, boljom fizičkom i mentalnom formom te fakultetskom diplomom. Obitelj i prijatelji su zdravi, a to mi je prioritet. Sa nadom u grudima nastavljam promociju aktivnog životnog stila. Više od 70 kilograma masti pretvorila sam u mišiće, a svi trikovi nalaze se na mom YouTube kanalu", rekla je u razgovoru za RTL.

Dodala je kako je najvažnije biti u stanju kalorijskog deficita, piti puno nezaslađene tekućine i povećati tjelesnu aktivnost, a mozak puniti kvalitetnim informacijama te je svima preporučila HIIT treninge.  "Važno je puno pjevati i plesati. Prosječna osoba potroši od 300 do 800 kcal u sat vremena plesa, pa nisu naši za džabe svirali", veli Hana. Poslije showa ostala je u kontaku s nekima od natjecatelja kojima je baš kao i njoj "Život na vagi" promijenio život te usadio neke nove i zdravije životne navike. 

"Iako je tim stručnjaka Života na vagi bio od velike pomoći, valja naglasiti kako je za uspješno usvajanje zdravih navika i transformaciju života najvažnija čelična volja. Uz volju, svi su ciljevi lako ostvarivi. Novim kandidatima želim mnogo sreće i ustrajnosti, posebice nakon povratka kući i obitelji te da hrabro nastave koračati naprijed", Hanina je poruka kandidatima osme sezone showa koji uskoro starta na RTL-u.

VIDEO Mrle o zdravstvenim problemima: 'Tajio sam to, moram na operaciju'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije