Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Problemi

Influencer Marco Cuccurin ima zdravstvenih tegoba i nije siguran hoće li nastupiti u showu 'Zvijezde pjevaju'

Foto: FIBA/Screenshot
1/9
20.10.2022.
u 15:31

Marco je na svom Tik Toku podijelio video u kojem je rekao kako ima problema sa sinusima i prehladom i nada se da će mu do subote biti bolje kako bi mogao nastupiti.

Uoči prve emisije showa "Zvijezde pjevaju" nevolje su snašle Milu Horvat i njezinu mentoricu Laru Antić koja je ostala bez glasa i nije mogla nastupiti s Milom u prvoj emisiji, pa je na njezino mjesto uskočila Gina Victoria, a sada su u sličnoj situaciji natjecatelj Marco Cuccurin i njegova mentorica Mia Negovetić.

Naime, influencer Marco podijelio je na svom Tik Toku, na kojem ima 542 tisuće pratitelja, video u kojem je pokazao kako je bolestan i vidljivo je kako ima jaku prehladu i upalu sinusa. U videu koji je objavio na Tik Toku svojim obožavateljima je podijelio neke recepte i savjete uz pomoć kojih mogu olakšati zdravstvene tegobe. Podijelio im je nekoliko recepata s đumbirom i medom te otkrio kako je na kraju završio na antibioticima. - Završio sam na antibioticima, nadam se da ću do subote, odnosno iduće epizode 'Zvijezde pjevaju' biti zdrav - kazao je u videu te ostavio broj telefona na koji njegovi obožavatelji mogu glasati za njega i Miju.

 

@markomarkec3 5 savjete kako ozdraviti‼️ Bolesni klinci i majke izvol'te, a ja se odoh nastaviti dalje liječiti. #prehlada #gripa #grlo #đumbir #zvijezdepjevaju ♬ original sound - Marco Cuccurin🥥

 

U prošloj emisiji su Mia Negovetić i Marco nastupili s pjesmom Novih fosila 'Bilo mi je prvi put'. Danijela Martinović naglasila je kako su je Marco i Mia tu večer kupili, te da su joj čak i oči pomalo zasuzile. Od žirija su u prošloj emisiji osvojili 18 bodova od žirija. U sljedećoj emisiji natjecateljski parovi će izvoditi pjesme iz popularnih mjuzikla te hip-hop skladbe, dok će u show programu gledatelje rasplesati mentorski par Goran i Lara sa svojom izvedbom jedne legendarne pjesme.

VIDEO Madonna se pridružila Tik Tok trendu: Ako promašim, onda sam gay

Komentara 5

V0
Vlaskoulicanec3.0
15:54 20.10.2022.

Koja tagedija!!!! A tko je taj lik uopće...?

ST
stomiovotreba
16:34 20.10.2022.

Objektivno, koga je briga?

SA
sargu123
16:21 20.10.2022.

I po slici se vidi da ima problema.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije