Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
meri goldašić

Influencerica iz MasterChefa družila se sa članom žirija: 'Hvala ti za tri predivne večeri'

Foto: Nova TV
1/5
14.12.2023.
u 07:00

Proteklog vikenda se Meri družila sačlanom žirija iz showa, Stjepanom Vukadinom, u njegovom restoranu u Trogiru gdje su zajedno pripravljali razna jela

Meri Goldašić, influencerica koja se natjecala u showu MasterChef osvojila je simpatije šire domaće javnosti. Meri se nakon odlaska iz showa posvetila radu na sebi, te se okrenula zdravijem načinu života. Proteklog vikenda se Meri družila sačlanom žirija iz showa, Stjepanom Vukadinom, u njegovom restoranu u Trogiru gdje su zajedno pripravljali razna jela. Na Instagramu je objavila i njihovu zajedničku fotografiju.

- Hvala ti za tri predivne večeri, baš smo se zabavili i uživali - napisala je Meri u opisu fotke na kojoj nasmiješeno i u zagrljaju poziraju, a fotografiju možete vidjeti OVDJE.

VEZANI ČLANCI 

 

"Lutke", "Savršeno", "Bravo", pisali su pratitelji ispod fotke koja se svidjela gotovo pet tisuća ljudi.

Podsjetimo, nedavno se pohvalila svojom transformacijom. U statusu ispod fotografije iz teretane koju je objavila napisala je kako je ponosna na samu sebe. 

"Stanje tijela odraz je nas samih i naših stvarnih osjećaja. Ponosna sam na sebe, ne samo zbog mršavljenja, već zbog toga što sam bila sigurna u sebe tad kao i sad. Kao netko tko se u samoći prežderavao kao da sutra ne postoji, a u društvu uvijek najveći klaun, garantiram da je trenutak kad pošalješ sve u k..., gurneš prst u uho, posvetiš se sebi, uvedeš zdrave rutine i odeš na terapije, to je zaista najvrjednija stvar koju možeš napraviti za sebe i svoju obitelj", napisala je. 

VIDEO Mia Dimšić o svojim zubima: Priznala što misli o zlobnim i nepravednim komentarima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije