'Pet frajera tjedno'

Jeste li znali da Bahra ima sestru blizanku? Pojavila se u novom showu, upoznala kandidate

Bahra Zahirović
Foto: RTL/Screenshot
1/13
17.12.2021.
u 21:30

Azra Videk, je došla vidjeti i upoznati muškarce koji se bore za Bahru. "Zamolila sam Branka i Ivu da se malo kulturnije ponašaju prema mojoj sestri i da biraju riječnik", komentirala je Bahra.

U posljednjoj ovotjednoj epizodi 'Pet frajera tjedno' Bahri je u posjet stigla sestra Azra, njih dvije su dvojajčane blizanke. "Čuo sam da joj sestra dolazi, jako mi je drago", komentirao je Ivo koji je ostao uz Branka među kandidatima koji se bore za Bahrino srce. 

Videk je, prenosi RTL, došla vidjeti i upoznati muškarce koji se bore za Bahru. "Zamolila sam Branka i Ivu da se malo kulturnije ponašaju prema mojoj sestri i da biraju riječnik", komentirala je Bahra. 

Foto: RTL/Screenshot

Podsjetimo, u showu koji se prikazuje na platformi RTL PLAY Bahra Zahirović (56), najpoznatija kao bivša kandidatkinja realityja 'Ljubav je na selu'  opet traži srodnu dušu. Bahra je upoznala kandidate koji se bore za njeno srce, a s nekima je porazgovarala i o škakljivim temama. 

Naime, nije se suspregnula od razgovora o seksu s 62-godišnjim Ivom Raštegorcem koji ju pokušava osvojiti, te je prvi dobio priliku ući u njenu sobu. Ivo ju je pitao je li, dok vodi ljubav, ima oralnog seksa. - Sve zavisi - odgovorila je Bahra.  Bahra je njemu postavila protupitanje.  - Je li ti kad vodiš ljubav sa ženom, je li je uvedeš u predigru?  -

Obavezno, ja minimum minimuma 45 minuta! -  odgovorio joj je. No, na iduće pitanje nije bio posve spreman. 

- Je li dobar sladoled poližeš? -  pitala ga je Bahra na što je odgovorio da nije vodio ljubav, a da nije probao sladoled...  Bahra je naposljetku odbila Ivinu inicijativu. 

VIDEO Danijela Martinović održala koncert u Zagrebu nakon dvije godine: Oduševila i stajlingom u maloj crnoj haljini dubokog dekoltea

 

Komentara 6

JM
Jmjm
07:03 18.12.2021.

Dali je i seka kao seka.Do kada ces nas filati sa takvim kao Bahr,zar nemas nista kvalitetnije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije