završila u pizzeriji

Kakva neugodnost: Luksuzni restoran odbio poslužiti slavnu glumicu zbog izbora odjeće

Arrivées au défilé Louis Vuitton prêt-à-porter automne-hiver 2023/2024 lors de la Fashion Week de Paris (PFW)
Foto: Jonathan Rebboah / Panoramic / B
1/5
13.06.2023.
u 16:30

Radilo se o restoranu Terrazza Boromini u Rimu, što zahtijeva malo otmjeniji casual stil za goste

Brojni svjetski mediji izvijestili su o neugodnoj situaciji koju je doživjela američka glumica Zendaya u Rimu. Naime, imala je rezervaciju u luksuznom restoranu u koji je otišla s prijateljicom, no njih dvije bile su "preležerno obučene" pa ih je osoblje restorana odbilo primiti unutra jer objekt ima stroga pravila odijevanja. 

26-godišnja zvijezda je nosila kargo hlače i crni top bez naramenica za svoj opušteni izlazak, a look je uparila s dizajnerskom torbicom i brogue cipelama. Radilo se o restoranu Terrazza Boromini u Rimu, što zahtijeva malo otmjeniji casual stil za goste.

Paparazzi su je uspjeli uhvatiti u trenutku razgovora s osobljem restorana, a zavijezda nije izgledala oduševljeno. Nakon incidenta je glumica završila na večeri u obližnjoj pizzeriji. U međuvremenu, njezin je odabranik Tom Holland (27) viđen u New Yorku s F1 vozačem Lewisom Hamiltonom (38).

VEZANI ČLANCI:

Inače, Vogue smatra da je upravo ona najveća modna influenserica našeg vremena. To je zaključak Vogueovog istraživanja online interesa za modne revije jesen/zima 2022. Oni koji čitaju online Vogue najviše su klikali na reviju kuće Valentino jer se tamo pojavila Zendaya, lice Valentina, prelijepa u ružičastom. Zendaya je mlada i nimalo blazirana, svoj novac zaradila je sama radeći od djetinjstva, nije dijete seleba nego marljive učiteljice koja ju je od najranije dobi upisivala u dramske i plesačke grupe, dok je sama radila dva posla. Mama joj je radila i u jednom lokalnom kazalištu posvećenom Shakespeareu i još kao dijete odgledala je sve njegove drame po nekoliko puta i u mnogima glumila. Tata joj je afričkih korijena, mama njemačkih i škotskih, organizirana je, marljiva, posvećena.

Ali ono najvažnije, koliko je Zendaya lijepa i drugačija od svih plastičnih likova oko nas, toliko je i talentirana. Ušla je u povijest kad je 2020. postala najmlađa dobitnica nagrade Emmy za glavnu ulogu u dramskom djelu. Njezin prelazak iz disneyevskih, bajkovitih, dječjih uloga u istinsku modernu dramu bio je savršeno prirodan i spontan. Disney je nije uspio pretvoriti u stereotip dječje zvijezde koja pjeva. Najugledniju televizijsku nagradu dodjeljuju svjetska i američka akademija za televiziju i mlada Zendaya, kojoj prezime nije potrebno kao ni Madonni, Rihanni, Beyonce ili Michelangelu (inače je Coleman), dobila ju je u oštroj konkurenciji Jennifer Aniston, Sandre Oh i Laure Linney.

I dobila ju je posve zasluženo za ulogu tinejdžerice i naratorice Rue u uznemirujućoj HBO-ovoj seriji "Euphoria". 

VIDEO Paradžiković opisala avanturu koju je prošla: 'Ostala sam bez benzina, pa shvatila da nemam novčanik'

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Štrumpfeta
Štrumpfeta
17:39 13.06.2023.

Terrazza Boromini je šminkerska 1°klasa, a ona došla odjevena ko klošar. Kako objasniti Švabama što je otmjenost i stil?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije