Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iskrena glumica

Lara iz 'Kumova' o najtežoj sceni koju je snimala: 'Užasno mi je teško palo, suze su vrcale'

Foto: Privatna arhiva
1/7
18.01.2024.
u 17:04

Dva poznata lica Mirna Mihelčić i Nika Barišić, perspektivne mlade nade domaće glumačke scene, uoči početka nove sezone prisjetile su se svojih početaka i prve probe na setu ''Kumova'' te zajedničkih nezaboravnih scena

Nova sezona najgledanije domaće serije 'Kumovi' počela je s emitiranjem ovoga tjedna na Novoj TV. Svi ljubitelji serije oduševljeni su, ne samo dolaskom novih likova nego i dubljim razvojem onih koji su već osvojili srca vjerne publike. Dva poznata lica Mirna Mihelčić i Nika Barišić, perspektivne mlade nade domaće glumačke scene, uoči početka nove sezone prisjetile su se svojih početaka i prve probe na setu ''Kumova'' te zajedničkih nezaboravnih scena.

Priča o njihovom susretu, kad su slučajno naišle jedna na drugu ljeti dok su upisivale akademiju, samo je nagovijestila buduće uspjehe. Četiri godine kasnije, Mirna i Nika dobile su poziv utjeloviti sestrične u ''Kumovima''. Njihova suradnja na setu nije samo profesionalna, već je ispunjena i prijateljstvom, što doprinosi autentičnosti njihovih uloga.

VEZANI ČLANCI

Uz obećanje nove doze zapleta i nepredvidivosti, nova sezona omiljene serije ovim dvjema glumicama donijela je brojne novosti. „Meni je ovo najdraža sezona koju smo snimali dosad. Lara ima novi posao, napokon se stacionira, mislim nije najreprezentativniji, ali ok. I nađe još nešto, ali to ćete vidjeti sami“, zagonetno najavljuje Nika, a Mirna dodaje: „Kako dolaze novi ljudi, tako se i nama sve mijenja. Meni se Matija mijenja potpuno – fizički, životno, sve joj se mijenja u životu. Ja se veselim to gledati.“

A kraj snimanja prošle sezone teško joj je pao, o čemu je pričala dodatno za Novu TV.

"Užasno mi je teško palo. Na kraju snimanja sam bila toliko umorna da zadnjih dva mjeseca nisam ni razmšsljala o tome kako će biti kad padne ta zadnja klapa, ali mogu reći da me baš shrvalo. Zadnju scenu smo snimali mi Gotovci i suze su vrcale tokom cijelog snimanja", otkrila je.

Najavljujući razvoj svojih likova, zaigrale su pitalicu u kojoj otkrivaju male tajne svakodnevnih snimanja, što su sve naučile od starijih kolega, koje će vrijednosti iz ''Kumova'' sa sobom ponijeti kroz život i mnoge druge zanimljivosti.

VIDEO Favorit Dore Baby Lasagna odbacio sve optužbe: 'Naravno da ništa nisam ukrao'

Ključne riječi

Komentara 2

AN
AnimaTor
17:32 18.01.2024.

Perspektivna mlada glumica.

Avatar comandante
comandante
17:22 18.01.2024.

ova mala sa slike sjajno glumi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije